Zoelen
Naamloos-1.png

Terug van weggeweest online events

Op 12 november was er wederom een persconferentie met slecht nieuws. Helaas moeten er extra maatregelen genomen worden om het virus terug te dringen. Voor de evenementenbranche betekent dit de terugkomst van online events. 

Lees in dit blog alles over de wederopstand van 'online' en wat de mogelijkheden zijn.

Lees meer
Vrijgezel springt.jpg

WE MOGEN WEER!

Stap 2 van het openingsplan gaat in werking! Vanaf 19 mei gaan doorstroomlocaties (buiten) weer open en komt er een verruiming voor de buitensport!

Wat dit betekent voor onze uitjes, lees je in dit blog!

Lees meer
Vrijgezel_valt.jpg

VRIJGEZELLENFEEST IN 2021

In 2020 schreef ik ook al een blog over vrijgezellenfeesten tijdens Corona. Ik had niet verwacht dat ik in aanloop naar het volgende hoogseizoen hier weer over zou schrijven. Hoe ziet een vrijgezellenfeest in 2021 eruit?

Wanneer kan het weer? Welke activiteiten? Welke garantie heb ik? Deze en meer vragen worden behandeld.

Lees meer
Apresski.jpg

DE HEL VAN '21

Brrr, het wordt de komende paar dagen erg koud. Hoe gaan we hier mee om tijdens Corona en welke leuke dingen kan je binnen doen om deze dagen te overleven.

De oplossing: Online uitjes!

Lees meer
pubquiz2

DE EVENEMENTENBRANCHE IN 2021

Tijd om 2020 achter ons te laten en vooruit te kijken naar 2021. Hoe gaat de evenementenbranche er dit jaar uitzien en wordt dit het jaar van de wederopstanding? Een ding is zeker, Covid-19 zal nog steeds een grote rol spelen.

Om een beeld te geven van wat dit jaar te brengen heeft hebben we 5 trends voor 2021 geformuleerd. 

Lees meer
5

Drive-in Cinema/Meeting Innvolve

Innvolve had bij ons een superleuke XMAS Drive-in.
Overal was aan gedacht en echt iedereen was na afloop laaiend enthousiast! Lees er alles over in het blog van Innvolve.

Lees meer
Outstanding safaritent Wood (9).jpg

GLAMPING DE OEVER

In het verleden kregen we regelmatig de vraag of er ook overnachtingsmogelijkheden zijn voor na het bedrijfsuitje of personeelsfeest. Vanaf 13 mei 2021 zullen wij Glamping de Oever openen. Kampeer in een van de 30 luxe safaritenten pal naast het evenemententerrein. 

Op deze nieuwe glamping kun je alles even loslaten en genieten van een welverdiende vakantie.

Lees meer
xmasmoviebusters (1).jpg

ONLINE KERST UITJES

November, normaal gesproken de tijd dat we langzaam weer over Kerst beginnen na te denken. Helaas hebben we op dit moment nog geen idee waar we aan toe zijn en wat er tegen die tijd weer mag.

Er is echter een alternatief wat altijd kan: Online Kerst uitjes!

Lees meer

HET NIEUWE NORMAAL IN DE EVENEMENTENBRANCHE

Sinds de uitbraak van het Coronavirus is het 'nieuwe normaal' een veelgebruikte term. Het veelvuldig je handen wassen en het vermijden van grote groepen is inmiddels bekend, maar wat betekent het voor de evenementenbranche?

In het 'nieuwe normaal' is er geen 'normaal' voor evenementenorganisaties, maar er zijn nog steeds mogelijkheden.

Lees meer
1

CORONAPROOF BEDRIJFSUITJES

Helaas hebben we vanaf 29 september weer te maken met verscherpte maatregelen. Deze verscherpte maatregelen weerhouden ons er echter niet van om de allerleukste uitjes te blijven organiseren.

Organiseer bijvoorbeeld een Drive-in Cinema, Online Teamuilding Game of een Online Muziek Bingo. Alles volledig coronaproof!

Lees meer
LaCasadePapel_15.jpg

DE LEUKSTE UITJES VOOR IN DE HERFSTVAKANTIE

De zomervakantie is inmiddels alweer een tijdje voorbij en de herfstvakantie staat alweer voor de deur. Ook in de herfst gaan we door met het aanbieden van de leukste uitjes van Nederland.

Ga bijvoorbeeld op pad met een tuktuk, overwin de obstakels van Wipeout of ga je toch voor een online teambuilding game?

Lees meer
107384797_2460723884218188_6877119763110185705_n.jpg

GLOEDNIEUWE ARRANGEMENTEN

Als evenementenorganisatie proberen wij altijd de meest actuele en orginele arrangementen te hebben. Vaak doen we aanpassingen aan een bestaand arrangement en soms introduceren we compleet nieuwe arrangementen.

In dit blog laten presenteren we 3 gloednieuwe arrangementen die je vanaf 1 augustus bij ons kunt doen. 

Lees meer
HEG02420.jpg

WAT IS DE BESMETTINGSKANS BIJ EVENEMENTENLOCATIES

Iedere week publiceert het RIVM een rapport met de achtergrondcijfers van het coronavirus. In dit rapport staan een hoop interessante gegevens die ook voor ons als evenmentenlocatie belangrijk zijn.

Zo vind je in het rapport bijvoorbeeld terug op welke plekken de besmettingen vaak ontstaan. Dit levert interessante inzichten op die in dit blog verder worden besproken.

Lees meer
HEG02755.jpg

IN BEELD: UITJES TIJDENS CORONA

Sinds de versoepelingen van 1 juni hebben wij al weer aardig wat gasten bij ons op locatie mogen ontvangen. Daar zijn we natuurlijk super blij mee!

In dit blog laten we je zien en vertellen we je welke maatregelen wij hebben genomen bij ons op locatie. Ben je benieuwd naar deze maatregelen? Lees dan verder!

Lees meer
Bunny

HET ULTIEME VRIJGEZELLENFEEST TIJDENS CORONA

Ondanks dat er nog een hoop Corona-maatregelen gelden, kunnen we steeds meer dingen gaan doen. Ook zien we steeds meer vraag ontstaan naar vrijgezellenfeesten. Veel bruiloften zijn verplaatst naar het najaar en een vrijgezellenfeest hoort er natuurlijk nog steeds bij.

Het organiseren van een vrijgezellenfeest is echter niet altijd even makkelijk, daarom vind je in dit blog een aantal tips die je hierbij kunnen helpen.

Lees meer
Movie Busters_0000_Slim vectorobject

TEAMBUILDING IN CORONATIJD

De coronacrisis heeft veel teweeg gebracht, zo ook in de markt van de teambuildingsuitjes. Locaties mogen vanaf 1 juni deels weer open, maar de capaciteit zal nog niet zo zijn als dat het was.

Toch zijn er nieuwe ontwikkelingen en trends binnen deze markt. In dit blog brengen we je hiervan op de hoogte en introduceren on nieuwe online teambuilding uitje. 

Lees meer
mission7

VERRUIMING MOGELIJKHEDEN 1 JUNI

1 juni is een belangrijke mijlpaal voor vele organisaties en bedrijven. De regels en maatregelen worden verder versoepeld, zo ook voor ons.

Voor ons houdt dit in dat we vanaf 1 Juni weer een aantal programma's op onze eigen locatie mogen organiseren. Wil je weten welke programma's dit zijn? Lees dan snel verder!

Lees meer
uitje_anderhalve_meter_samenleving.jpg

UITJES IN DE 1,5 METER SAMENLEVING

Deze samenleving roept vele vragen op, zo ook bij de organisatie van bedrijfsuitjes, teamuitjes, personeelsuitjes... In dit blog geven we o.a. antwoord op de volgende vragen:

Wat voor bedrijfsuitjes kan ik nu organiseren? Aan welke regels moet ik mij houden bij de organisatie van een teamuitje? Is het verantwoord om nu een personeelsuitje te organiseren? 

Lees meer
SD.jpg

DE ALLERLEUKSTE UITJES TIJDENS DE ZOMERVAKANTIE

Juli is normaal gesproken de maand dat veel mensen naar het buitenland vertrekken voor een welverdiende vakantie. Vanwege Corona ligt dat dit jaar wat anders. Veel mensen zullen vakantie vieren in eigen land.

Daarom presenteren we jullie onze leukste uitjes tijdens de zomervakantie.

Lees meer
7410

Helaas is er op dit moment geen medewerker beschikbaar. Laat je vraag achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.