BELANGRIJK: Lees hier alles wat je moet weten omtrent Coronavirus (COVID-19) & andere maatregelen bij het boeken van een arrangement.
Maatregelen Coronavirus. Meer info
Zoelen
1

CORONAPROOF BEDRIJFSUITJES

Helaas hebben we vanaf 29 september weer te maken met verscherpte maatregelen. Deze verscherpte maatregelen weerhouden ons er echter niet van om de allerleukste uitjes te blijven organiseren.

Organiseer bijvoorbeeld een Drive-in Cinema, Online Teamuilding Game of een Online Muziek Bingo. Alles volledig coronaproof!

Lees meer
LaCasadePapel_15.jpg

DE LEUKSTE UITJES VOOR IN DE HERFSTVAKANTIE

De zomervakantie is inmiddels alweer een tijdje voorbij en de herfstvakantie staat alweer voor de deur. Ook in de herfst gaan we door met het aanbieden van de leukste uitjes van Nederland.

Ga bijvoorbeeld op pad met een tuktuk, overwin de obstakels van Wipeout of ga je toch voor een online teambuilding game?

Lees meer
107384797_2460723884218188_6877119763110185705_n.jpg

GLOEDNIEUWE ARRANGEMENTEN

Als evenementenorganisatie proberen wij altijd de meest actuele en orginele arrangementen te hebben. Vaak doen we aanpassingen aan een bestaand arrangement en soms introduceren we compleet nieuwe arrangementen.

In dit blog laten presenteren we 3 gloednieuwe arrangementen die je vanaf 1 augustus bij ons kunt doen. 

Lees meer
HEG02420.jpg

WAT IS DE BESMETTINGSKANS BIJ EVENEMENTENLOCATIES

Iedere week publiceert het RIVM een rapport met de achtergrondcijfers van het coronavirus. In dit rapport staan een hoop interessante gegevens die ook voor ons als evenmentenlocatie belangrijk zijn.

Zo vind je in het rapport bijvoorbeeld terug op welke plekken de besmettingen vaak ontstaan. Dit levert interessante inzichten op die in dit blog verder worden besproken.

Lees meer
HEG02755.jpg

IN BEELD: UITJES TIJDENS CORONA

Sinds de versoepelingen van 1 juni hebben wij al weer aardig wat gasten bij ons op locatie mogen ontvangen. Daar zijn we natuurlijk super blij mee!

In dit blog laten we je zien en vertellen we je welke maatregelen wij hebben genomen bij ons op locatie. Ben je benieuwd naar deze maatregelen? Lees dan verder!

Lees meer
Bunny

HET ULTIEME VRIJGEZELLENFEEST TIJDENS CORONA

Ondanks dat er nog een hoop Corona-maatregelen gelden, kunnen we steeds meer dingen gaan doen. Ook zien we steeds meer vraag ontstaan naar vrijgezellenfeesten. Veel bruiloften zijn verplaatst naar het najaar en een vrijgezellenfeest hoort er natuurlijk nog steeds bij.

Het organiseren van een vrijgezellenfeest is echter niet altijd even makkelijk, daarom vind je in dit blog een aantal tips die je hierbij kunnen helpen.

Lees meer
Movie Busters_0000_Slim vectorobject

TEAMBUILDING IN CORONATIJD

De coronacrisis heeft veel teweeg gebracht, zo ook in de markt van de teambuildingsuitjes. Locaties mogen vanaf 1 juni deels weer open, maar de capaciteit zal nog niet zo zijn als dat het was.

Toch zijn er nieuwe ontwikkelingen en trends binnen deze markt. In dit blog brengen we je hiervan op de hoogte en introduceren on nieuwe online teambuilding uitje. 

Lees meer
mission7

VERRUIMING MOGELIJKHEDEN 1 JUNI

1 juni is een belangrijke mijlpaal voor vele organisaties en bedrijven. De regels en maatregelen worden verder versoepeld, zo ook voor ons.

Voor ons houdt dit in dat we vanaf 1 Juni weer een aantal programma's op onze eigen locatie mogen organiseren. Wil je weten welke programma's dit zijn? Lees dan snel verder!

Lees meer
uitje_anderhalve_meter_samenleving.jpg

UITJES IN DE 1,5 METER SAMENLEVING

Deze samenleving roept vele vragen op, zo ook bij de organisatie van bedrijfsuitjes, teamuitjes, personeelsuitjes... In dit blog geven we o.a. antwoord op de volgende vragen:

Wat voor bedrijfsuitjes kan ik nu organiseren? Aan welke regels moet ik mij houden bij de organisatie van een teamuitje? Is het verantwoord om nu een personeelsuitje te organiseren? 

Lees meer
SD.jpg

DE ALLERLEUKSTE UITJES TIJDENS DE ZOMERVAKANTIE

Juli is normaal gesproken de maand dat veel mensen naar het buitenland vertrekken voor een welverdiende vakantie. Vanwege Corona ligt dat dit jaar wat anders. Veel mensen zullen vakantie vieren in eigen land.

Daarom presenteren we jullie onze leukste uitjes tijdens de zomervakantie.

Lees meer
7410

Helaas is er op dit moment geen medewerker beschikbaar. Laat je vraag achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.