BELANGRIJK: Lees hier alles wat je moet weten omtrent Coronavirus (COVID-19) & andere maatregelen bij het boeken van een arrangement.
Maatregelen Coronavirus. Meer info
Zoelen
banner

CORONAPROOF BEDRIJFSUITJES

08-10-2020 - Op 28 september opende Mark Rutte de persconferentie met de mededeling dat er vanaf dinsdag 29 september strengere landelijke maatregelen in zouden gaan. Eerder kregen we al te horen dat het virus bezig is met een comeback. Het aantal positieve testen en het reproductiegetal waren flink toegenomen. Na het versoepelen van de maatregelen in de zomerm, zijn de maatregelen nu voor het eerst dus weer verscherpt. Ondanks dat er uitzonderingen zijn op deze regels, waardoor er zeker nog dingen mogelijk zijn, maakt dit het organiseren van een uitje zeker niet makkelijker. Ook werd er dringend geadviseerd om weer zo veel mogelijk thuis te gaan werken (zover als dit mogelijk is). Inmiddels werken heel veel mensen al meer dan een half jaar vanuit huis en je merkt dat veel mensen hier toch wel een beetje klaar mee zijn. De maatregelen betekenen echter niet dat je helemaal niks meer kan doen/organiseren met je collega's. Sterket nog er zijn heel veel leuke (online) uitjes die je zonder risico kunt ondernemen. Lees hieronder snel verder!

Drive-in Cinema
Een van onze meest populaire uitjes op dit moment is onze Drive-in Cinema. Je kent ze wel, die klassieke drive-in bioscopen uit oude Amerikaanse films: parkeren op een groot terrein, popcorn op schoot, een film op een mega groot scherm en luisteren via je autoradio of bluetooth headphones. Vanwege Covid-19 is de drive-in bios terug van weggeweest. Ondanks dat je even lekker weg bent van je (thuis)kantoor is het volledig coronaproof. Tijdens de film blijf je lekker in je eigen auto zitten en komt niet in aanraking met andere mensen. Dus, stap in je auto, gooi je voeten op het dashboard en geniet op retrowijze van een goede film op ons ruime parkeerterrein. Oh ja, onze Drive-in Cinema is ook uitermate geschikt voor een originele bedrijfspresentatie.

Online teambuilding 'Moviebusters'
Naast de uitjes die we op onze eigen locatie aanbieden, hebben we nu ook een aantal online uitjes. Onze online teambuilding game 'Moviebusters' is er daar een van. Het leuke van deze game is dat je hem overal kunt spelen. Lekker thuis op de bank of misschien wel op kantoor? Volledig coronaproof dus! Jullie, de Moviebusters, komen op het spoor van het plan van een geheim genootschap. Dit genootschap wil een 'mindcontrol' boodschap uitzenden tijdens de Oscaruitreiking. Je hebt een codewoord nodig om niet onder hun controle te komen. Om er achter te komen wat dit is, moet je in verschillende films leuke foto, video-opdrachten en raadsels uitvoeren. Dwarsboom daarnaast hun plan en red de mensheid! Je word in deze game gehost door een quizmaster en je gebruikt je telefoon als bedieningspaneel.

Online Muziek Bingo
Een ander alternatief voor een online uitje is de 'Online Muziek Bingo'. Een nieuwe manier van bingo spelen thuis, met live muziek en gezellig met het team! Net als bij onze online teambuilding game, kom je samen in een online omgeving en krijgt van de quizmaster een online bingokaart met artiesten in plaats van getallen. Wanneer je de artiest herkent en je hem/haar op je bingokaart hebt staan, kruis hem dan snel af! Wie als eerst BINGO roept wint. Maar let op, je weet wat er gebeurt als je een valse bingo hebt. Oh ja, meezingen is natuurlijk toegestaan. 

In een aantal stappen zetten we je persoonlijke offerte in elkaar. Kies een arrangement, vul je wensen in en je hebt je vrijblijvende offerte binnen enkele minuten in de mail.
7452

Helaas is er op dit moment geen medewerker beschikbaar. Laat je vraag achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.