BELANGRIJK: Lees hier alles wat je moet weten omtrent Coronavirus (COVID-19) & andere maatregelen bij het boeken van een arrangement.
Maatregelen Coronavirus. Meer info
Zoelen
visual

De leukste uitjes voor in de herfstvakantie

22-09-2020 - De zomervakantie is alweer een tijdje voorbij en we kunnen terugkijken op een mooie zomer. Niet alleen het weer was mooi, ook is het ons gelukt om ondanks de maatregelen veel mensen te kunnen ontvangen op onze locatie. Het is goed om in tijden zoals deze te zien dat we veel mensen met een lach naar huis zien gaan. Inmiddels zien we de eerste blaadjes alweer van de bomen vallen en staat de herfstvakantie alweer voor de deur. Ook in deze periode hopen we nog veel mensen blij te kunnen maken met een leuk uitje. Of het nou gaat om een familie-uitje, bedrijfsuitje of vriendenuitje, we hebben voor ieder wat wils. Je vind daarom in dit blog de leukste uitjes voor in de herfstvakantie. 

TukTuk
Ook in de herfst is het super mooi om in een van onze E-tuks de Betuwe te verkennen. Het prachtige natuurgebied staat bekend om zijn vele riviertjes, groene weilanden, dichtbegroeide bossen en pittoreske dorpjes. In de herfst komen daar echter nog de mooie kleuren van de bomen en de bladeren bij. Wil je onderweg even pauze houden? Stop dan bij een van de vele leuke cafe's en bestel een lekker drankje. Oh ja, onze E-tuks beschikken over stoelverwarming. Koud zul je het dus niet snel krijgen.

Wipeout
Oktober is de maand waarin je nog onze reguliere Wipeout (met wat obstakels) kan ondernemen. Vanaf november gaan we over op de Winter Wipeout, waarin je alleen de obstakels op het land gaat doen. Wil je dit jaar nog de reguliere Wipeout ondernemen? Wees er dan snel bij! Ja, het weer in oktober kan wisselvallig zijn. Het water is in de zomer echter flink opgewarmd, waardoor het nog goed te doen is. Vind je het toch te koud? Dan kun je bij ons ook wetsuits huren. Speciaal voor de herfstvakantie (17-25 oktober) hebben we nu ook een 'herfstvakantie deal'. In deze deal krijg je 10% korting op Total Wipeout en kun je na het programma nog even nagenieten van een biertje en een nootje.

VR Escape Game
Wil je toch liever iets binnen doen? Dat kan ook! Gebaseerd op de populaire Netflix serie "La Casa de Papel', hebben wij een uniek virtual reality spel. In het spel zijn jullie de criminelen en overvallen jullie de grootste bank van Spanje. Probeer samen met je team in korte tijd zo veel mogelijk geld te stelen. Zonder gepakt te worden door de politie natuurlijk. In een team van 4 personen stap je om de beurt in de virtuele wereld. Kijk goed rond, onderneem acties en communiceer met je team! Je neemt het op tegen een ander team en het is de bedoeling dat je elke ronde als eerste oplost. Ben jij een echter meester crimineel? Dan is dit spel echt wat voor jou!

Online Teambuilding Movie Busters
Durf je het nog niet aan om fysiek bij ons op locatie te komen, maar wil je wel wat leuks organiseren? Dan is onze online teambuilding game 'Moviebusters' echt wat voor jullie. Het spel speel je live met je collega's maar dan online. Jullie worden begeleid door een quizmaster en je gebruikt je telefoon als bedieningspaneel. In het spel komen jullie op het spoort van een geheim genootschap met slechte intenties. Om hier niet ten prooi aan te vallen heb je een codewoord nodig. Dit codewoord kun je vinden door verschillende opdrachten uit te voeren. Lukt het jouw team om de meeste punten te scoren? Dan zijn jullie de winnaars van de dag. 

In een aantal stappen zetten we je persoonlijke offerte in elkaar. Kies een arrangement, vul je wensen in en je hebt je vrijblijvende offerte binnen enkele minuten in de mail.
7447

Helaas is er op dit moment geen medewerker beschikbaar. Laat je vraag achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.