BELANGRIJK: Lees hier alles wat je moet weten omtrent Coronavirus (COVID-19) & andere maatregelen bij het boeken van een arrangement.
Maatregelen Coronavirus. Meer info
Zoelen
locatie afbeelding

GLOEDNIEUWE ARRANGEMENTEN

31-07-2020 - Als evenementenorganisatie proberen we altijd onze gasten te vermaken met de leukste arrangementen en activiteiten. Om dit te kunnen doen moeten we als evenementenorganisatie altijd origineel en actueel zijn. Wij doen dit door nauwlettend de actualiteiten en trends in de gaten te houden en op basis daarvan vernieuwingen aan te brengen binnen ons aanbod. Vaak betekent dit dat we kleine aanpassingen doen aan onze huidige arrangementen en soms lanceren we compleet nieuwe arrangementen. 1 augustus is zo'n moment dat we een aantal compleet nieuwe arrangementen gaan aanbieden. Lees snel verder om er achter te komen welke arrangementen dit zijn.

E-chopper Tour
Inmiddels touren onze gasten alweer een aantal jaartjes door de prachtige Betuwe met onze tuktuk's. Ondanks dat we dit nog steeds super leuk vinden, is het tijd om ons 'wagenpark' verder uit te breiden. Vanaf nu kun je daarom ook een prachtige rit door de Betuwe maken op een van onze E-choppers. Stap op de stoeren chopper, draai het gas open en gaan met die banaan! Super makkelijk en geschikt voor iedereen. Omdat de choppers elektrisch zijn maken ze bijna geen geluid, waardoor je nog beter kunt genieten van de omgeving. Wil je de Betuwe met zijn vele riviertjes, groene weilanden, dichtbegroeide bossen en pittoreske dorpjes op een unieke manier ontdekken? Dan is dit echt wat voor jullie. Oh ja, vergeet niet onderweg te stoppen om ergens wat te drinken op een terrasje.

Chainreaction
Chainreaction ook wel 'the construction challenge' genoemd, is de ultieme teambuilding activiteit van dit moment. De groep wordt verdeeld in teams die elk verantwoordelijk zijn voor een deel van de kettingreactie. Door gebruik te maken van grote hoeveelheden gekke materialen ga je met je team een deel van het traject bouwen. Aan het einde worden alle trajecten van elke team aan elkaar geplakt en wordt de kettingreactie in gang gezet. Lukt het jullie groep om de kettingreactie in stand te houden tot het einde? Let op! Bij het vormen van de teams is het super belangrijk dat elk team over verschillende talenten beschikt. Je hebt nodig eeen organiser, tech, creative, designer, etc. Door ieders talent goed te benutten laat je de kettingreactie het beste tot z'n recht komen. Doel van het programma: "van iets kleins iets groots maken."

Escape Room Experience
Ben je op zoek naar een kleine maar super leuke activiteit voor grote groepen? Dan is de Escape Room Experience echt wat voor jullie. Waar een normale escape room gebouwd is om maximaal 4-8 personen toe te laten, kunnen we in deze spelvariant grote groepen tegelijk laten spelen. Net als bij een normale escape room heb je 60 minuten de tijd om uit een ruimte te ontsnappen. De ruimte is gevuld met uitdagende raadsels, vraagstukken, codes en sloten. Een goede samenwerking binnen het team is essentieel en alleen dan zal er optimaal gepresteerd worden. Het team dat als eerste de ruimte uit weet te komen is het winnende team. Deze teambuildingsactiviteit zit vol fun, competitie en uitdaging.

In een aantal stappen zetten we je persoonlijke offerte in elkaar. Kies een arrangement, vul je wensen in en je hebt je vrijblijvende offerte binnen enkele minuten in de mail.
7444

Helaas is er op dit moment geen medewerker beschikbaar. Laat je vraag achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.