BELANGRIJK: Lees hier alles wat je moet weten omtrent Coronavirus (COVID-19) & andere maatregelen bij het boeken van een arrangement.
Maatregelen Coronavirus. Meer info
Zoelen
banner2

HET ULTIEME VRIJGEZELLENFEEST TIJDENS CORONA

18-06-2020 - Langzamerhand ontwaakt Nederland uit zijn Corona-slaap. Ondanks dat er nog een hoop maatregelen gelden, kunnen we steeds meer dingen weer gaan doen. We gaan voorzichtig weer richting de restaurants, genieten van een drankje op het terras en beginnen voorzichtig weer over een vakantie in het buitenland na te denken. Ook zien we dat er steeds meer vraag ontstaat naar vrijgezellenfeesten. Veel bruiloften zijn doorgeschoven naar later dit jaar en het ziet er naar uit dat deze vooralsnog gewoon door kunnen gaan. Bij een bruiloft hoort natuurlijk ook een spetterend vrijgezellenfeest en het organiseren daarvan is niet altijd even makkelijk. Om je hierbij te helpen lees je hieronder een aantal belangrijke tips! 

Planning
Bij het organiseren van een vrijgezellenfeest worden er gemiddeld 10 personen uitgenodigd. Het plannen van een vrijgezellenfeest is daarom misschien wel het lastigste van allemaal. Je hebt te maken met aardig wat mensen en daarom is het al snel een flinke puzzel. Begin daarom ruim op tijd zodat de agenda’s bij de meesten nog niet volledig gevuld zullen zijn. Verstuur alle deelnemers een uitnodiging met een aantal data waaruit ze kunnen kiezen en bepaald aan de hand daarvan de meest geschikte datum. Oh ja, vergeet niet rekening te houden met de agenda van de vrijgezel.

Wat doen?
De dag van het vrijgezellenfeest is voor de vrijgezel een dag om nooit meer te vergeten. Het is dan ook van belang dat het in de eerste plaats leuk is voor de vrijgezel. Is de vrijgezel een echte sportieveling dan ga je al snel kijken naar uitjes als Wipeout, waar de vrijgezel tot het uiterste getest wordt. Wil je liever iets minder sportief maar toch uitdagend? Dan is Mission Impossible echt wat voor jullie. Houdt de vrijgezel helemaal niet van dit soort dingen dan kan een avondje stappen ook al snel voldoende zijn. Bij een aantal organisaties is het ook mogelijk om je volledige vrijgezellenfeest bij hen te laten plaatsvinden. Denk bijvoorbeeld aan een arrangement met eerst een activiteit en daarna lekker eten en een feestje. Tip: vergeet de vrijgezel niet in een raar pakje te hijsen.

Financiën
Gemiddeld kost een vrijgezellenfeest in Nederland 100 tot 125 euro per persoon. Houdt er rekening mee dat de een dit makkelijk kan betalen, terwijl dit voor een ander lastig kan zijn. Spreek daarom van tevoren een duidelijk budget af en hou er rekening mee dat de kosten van de vrijgezel verdeeld worden over de genodigden. Wanneer de financiën bekend zijn, laat de genodigden dan alvast het geld naar je over maken. Dit zorgt er voor dat je tijdens het boeken niet alles zelf hoeft voor te schieten. Wanneer je alles op één locatie organiseert scheelt dit vaak aanzienlijk in prijs. Daarnaast scheelt het ook een hoop geregel.

Reserveren
Het is belangrijk om niet te lang te wachten met reserveren. Veel organisaties hebben te maken met een maximum capaciteit die op bepaalde piek momenten snel vol zitten. Zeker als je al een bepaalde datum in gedachten hebt, zou het jammer zijn als de beoogde activiteit niet meer mogelijk is. In tijden van Corona is het zelfs nog belangrijker om er op tijd bij te zijn. De maximum capaciteit is vanwege de verschillende regels naar beneden gehaald waardoor het nog sneller vol zit dan normaal.

Ben je benieuwd naar ons aanbod in vrijgezellenfeesten? Bekijk dan hier ons aanbod!

In een aantal stappen zetten we je persoonlijke offerte in elkaar. Kies een arrangement, vul je wensen in en je hebt je vrijblijvende offerte binnen enkele minuten in de mail.
7428

Helaas is er op dit moment geen medewerker beschikbaar. Laat je vraag achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.