BELANGRIJK: Lees hier alles wat je moet weten omtrent Coronavirus (COVID-19) & andere maatregelen bij het boeken van een arrangement.
Maatregelen Coronavirus. Meer info
Zoelen
banner

IN BEELD: UITJES TIJDENS CORONA

25-06-2020 - Een tijdje geleden werd bekend dat we vanaf 1 Juni weer dingen op onze eigen locatie mogen organiseren. De afgelopen weken hebben we alweer aardig wat gasten mogen ontvangen en daar zijn we natuurlijk super blij mee. Toch krijgen wij nog regelmatig vragen van klanten die willen weten hoe wij de regels bij onze op locatie naleven. Daarom lees je in dit blog welke extra maatregelen wij nemen en hoe wij de 1,5 meter afstand kunnen waarborgen.

Voorbereiding
Ons Covid-19 protocol begint al voordat je bij ons op locatie arriveert. In een uitgebreide mail vragen we je om vooraf al een aantal dingen te doen. Allereerst sturen we je het ‘deelnemer registratie formulier’ op. Elke deelnemer is verplicht om dit formulier te ondertekenen en zal anders geweigerd worden van deelname. Als tweede sturen we je een video waarin we alvast de veiligheidsregels met je doornemen. Als laatste sturen we je een checklist om te kijken of je een van de symptomen van het Corona virus bevat. Wanneer een deelnemer niet kan voldoen aan deze checklist vragen we je vriendelijk om thuis te blijven.

Aankomst
Aangekomen bij ons op locatie zul je zien dat we parkeervakken hebben gecreëerd. Het is de bedoeling dat er alleen achter de gele streep geparkeerd mag worden. Op deze manier kunnen we ook op de parkeerplaats afstand tot elkaar bewaken.


Parkeervlakken

Eenmaal uit de auto gestapt loop je naar onze ingang. Hier meld je je aan bij ons loket en zul je naar de juiste plek op ons terrein worden verwezen. Afhankelijk van welk arrangement je hebt gekozen volg je de aangegeven route naar de startzone. Voordat de activiteiten zullen starten vragen we nog een keer aan alle deelnemers om de checklist met symptomen van het coronavirus in te vullen. Wanneer iemand positief antwoord op een van de vragen zal deze uitgesloten worden van de activiteiten.


Entree

Tijdens programma
Je bent nu helemaal klaar om te gaan starten met de activiteiten. Iedere groep krijgt een persoonlijke instructeur toegewezen. De instructeur zal met jullie meelopen en bij elke activiteit de veiligheidsregels en de extra maatregelen vanwege Corona uitleggen. Bij elke activiteit zul je zien dat we ringen op de grond hebben liggen waar de deelnemers in moeten gaan staan. Wanneer een deelnemer geweest is schuift iedereen een ring op en zo kunnen we de afstand bewaken. Ook heeft de instructeur desinfecterende spray bij zich, deze zal hij/zij neerzetten bij de start van iedere activiteit. Voordat je aan de activiteit begint desinfecteer je je handen zodat er ook geen besmetting plaats kan vinden via de activiteiten. Het doordraaien naar de volgende activiteit vindt plaats binnen een strak schema, dit om te voorkomen dat groepen te veel heen en weer gaan bewegen.


Opstelling bij activiteiten

Afsluiting
Nadat jullie alle activiteiten gehad hebben, word je begeleid naar de afsluitzone. De instructeur zal de dag met jullie afsluiten en jullie vertellen hoe jullie onze locatie weer veilig kunnen verlaten. Is ons strand die dag geopend dan kun je ook nog even lekker op ons strand blijven hangen en bijvoorbeeld genieten van een lekker hapje en drankje.

Bekijk hier welke arrangementen wij nu Corona-proof kunnen aanbieden.

In een aantal stappen zetten we je persoonlijke offerte in elkaar. Kies een arrangement, vul je wensen in en je hebt je vrijblijvende offerte binnen enkele minuten in de mail.
7429

Helaas is er op dit moment geen medewerker beschikbaar. Laat je vraag achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.