BELANGRIJK: Lees hier alles wat je moet weten omtrent Coronavirus (COVID-19) & andere maatregelen bij het boeken van een arrangement.
Maatregelen Coronavirus. Meer info
Zoelen
banner

ONLINE KERST UITJES

06-11-2020 - Leestijd 2 minuten

Het is inmiddels alweer november, de periode waarin de herfst zijn intrede doet en de kou langzamerhand ons land binnenkomt. Tijd om de openhaard weer aan te steken en de warme chocolademelk met slagroom er bij te pakken. Dit is ook d etijd waarin we normaal gesproken beginnen met het plannen van de feestdagen. Maar hoe kun je iets plannen als je nog niet weet wat er mogelijk is rond die tijd?

Op dit moment is het dringende advies om binnen met maximaal twee personen samen te komen, maar zoals we allemaal hebben gehoord kan dit over 2 weken weer helemaal anders zijn. Het enige wat zeker lijkt is dat we de feestdagen niet op een 'normale' manier kunnen vieren. De klassieke familiediners, nieuwjaarsrecepties en kerstborrels zuller er dit jaar anders uit gaan zien. We moeten dus op zoek naar alternatieven want Kerst overslaan is simpelweg geen optie. Wat ons betreft is een online Kerst Uitje hét alternatief! We hebben daarom speciaal voor de feestdagen 2 Online Kerst Events ontwikkeld.

Allereerst hebben we een 'Online Xmas Game: Moviebusters' ontwikkeld, waarin teambuilding en fun het hoofddoel zijn. Met bekende personages uit Kerst-krakers, én leuke bijpassende vragen en opdrachten geheel in thema. Een 'bad guy' heeft de Kerstman er van overtuigd dat niemand het verdient om dit jaar Kerst te vieren. Kerst wordt bedreigd en dus is het aan jou en je team om de Kerst van 2020 te redden! Door in de schoenen te stappen van een van de Kerstlegendes kun je de Kerstman helpen. Het programma wordt door ons gehost via een online communicatietool en via een app op je telefoon kun je de verschillende opdrachten uitvoeren. Na een centrale opening wordt iedereen verdeeld in teams en kun je aan de slag met het spel. Alles is volledig online, het maakt dus niet uit waar je bent, iedereen kan meedoen!


Online Xmas Game: Moviebusters

Ook hebben we een kerst versie gemaakt van een van onze meest populaire arrangementen, de Online Muziek Bingo. Bingo spelen op een nieuwe manier, maar volledig anno 2020. Thuis, live kerstmuziek en gezelligheid met het team! Wat wil je nog meer? Bij aanvang krijgt iedereen een bingokaart van de quizmaster met daarop artiesten in plaats van getallen. Kruis een artiest af wanneer Guus een kershit speelt op zijn piano. Roep als eerste BINGO en win het spel. Let wel op! Bij een valse bingo moet je natuurlijk zelf een liedje zingen. Net als bij het andere spel komt iedereen met de hulp van een communicatietool (online) samen. Wanneer iedereen aanwezig is kan de fun beginnen. Oh ja, meezingen is toegestaan!


Online Kerst Muziek Bingo

Net als bij onze ander (online) arrangementen kun je aanvullend ook een borrelbox bestellen. Een box met allerlei lekkere hapjes en drankjes die bij alle deelnemers thuis bezorgd wordt. Ook voor de borrelbox hebben we een speciale kerstvariant gemaakt met o.a. een kerstmuts en overheelijke kerstkransjes.

Robin Wessels
Online Marketeer

In een aantal stappen zetten we je persoonlijke offerte in elkaar. Kies een arrangement, vul je wensen in en je hebt je vrijblijvende offerte binnen enkele minuten in de mail.
7471

Helaas is er op dit moment geen medewerker beschikbaar. Laat je vraag achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.