BELANGRIJK: Lees hier alles wat je moet weten omtrent Coronavirus (COVID-19) & andere maatregelen bij het boeken van een arrangement.
Maatregelen Coronavirus. Meer info
Zoelen
headercorona.jpg

BEDRIJFSUITJE IN DE 1,5 METER SAMENLEVING

20-05-2020 - “We zullen met elkaar moeten zoeken naar het nieuwe normaal in de anderhalvemetersamenleving”, zei premier Mark Rutte in zijn persconferentie op 7 april. Inmiddels worden de maatregelen (mits alles goed gaat) de komende tijd langzamerhand versoepelt, maar de anderhalvemetersamenleving blijft naar alle waarschijnlijkheid nog wel even. Deze samenleving levert vele vragen op, zo ook bij de organisatie van bedrijfsuitjes, teamuitjes, personeelsuitjes, etc. Wat voor bedrijfsuitjes kan ik nu organiseren? Aan welke regels moet ik mij houden bij de organisatie van een teamuitje? Is het verantwoord om nu een personeelsuitje te organiseren? Middels dit blog zullen wij deze en meer vragen beantwoorden. 

(Niet) Vergrunningsplichtige evenementen

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er een verschil is tussen vergunningsplichtige evenementen en niet vergunningsplichtige evenementen. Bij vergunningsplichtige evenementen moet je denken aan grote sportevenementen en festivals. Deze evenementen blijven vooralsnog verboden tot 1 september. De evenementen die niet vergunningsplichtig zijn mogen vooralsnog tot 1 juli niet plaatsvinden. De regels zijn echter per veiligheidsregio verschillend. Wij zijn bijvoorbeeld druk bezig om een aantal van onze activiteiten (op eigen locatie) vanaf 1 juni weer mogelijk te maken. Deze activiteiten zullen plaatsvinden in een aangepaste vorm, zodat de 1,5 meter afstand zo veel mogelijk kan worden gewaarborgd. Hierbij moet je denken aan een verlaging van de maximumcapaciteit het verkleinen van het aantal personen per groep en het extra schoonmaken/desinfecteren van activiteiten na gebruik.  

De afweging 
Het is niet alleen voor de evenementenlocaties lastig om zich richting de 1,5 meter samenleving te bewegen. Ook de bedrijven die graag een uitje willen organiseren staan voor een lastige keuze. Enerzijds wil je graag iets leuks voor je medewerkers/collega’s organiseren, anderzijds heb je ook de verantwoordelijkheid voor je personeel en bedrijf. Wij zijn er echter van overtuigd dat het superbelangrijk is om juist in deze tijd iets leuks te doen met je collega’s. Meer dan ooit zijn mensen thuis aan het werk en het gesprek met je collega bij het koffieapparaat zit er voorlopig even niet in. Neem bij twijfel altijd contact op met de evenementenlocatie. Op deze manier kunnen ze jou vertellen welke maatregelen er genomen worden. Wij als evenementenlocatie doen er in ieder geval alles aan om het zo veilig mogelijk te maken. Er zijn overigens ook verschillende online uitjes te doen waarbij de collega’s gewoon vanuit huis mee kunnen doen.  

Uitjes op afstand
Welke bedrijfsuitjes, teamuitjes en personeelsuitjes kun je nu ondernemen? Misschien wel de belangrijkste vraag van allemaal. Bij ons kunnen we de uitjes verdelen in 2 categorieën: Online bedrijfsuitjes en bedrijfsuitjes op onze locatie. Bij online bedrijfsuitjes moet je denken aan: een online teambuilding game, online muziek bingo of een quiz op maat. Via een online communicatietool verbinden we jullie met elkaar in een gezamenlijke ruimte. Vervolgens ga je met je eigen team allerlei spellen spelen, denk hierbij aan ingewikkelde raadsels, hilarische foto en video opdrachten, puzzels en nog veel meer. Dit alles wordt geleid door een echte quizmaster. Bij deze programma’s maakt het niet uit waar je bent, iedereen kan meedoen!  

Wanneer?
Het liefst ontvangen wij jullie allemaal op onze locatie, zodat wij een te gekke dag voor jullie kunnen neerzetten. Voor deze uitjes moet je helaas nog wel even wachten. Wij zijn druk bezig om het mogelijk te maken dat we vanaf 1 juni weer groepen mogen ontvangen. Zo veel mogelijk van onze normale arrangementen zoals Wipeout, Mission ImpossibleTukTuk Bingo Rally en het Food Festival willen wij dan weer gaan aanbieden (Coronaproof). Wil je meer info over zowel onze online uitjes als onze uitjes op locatie? Neem dan contact met ons op en wij proberen je zo goed mogelijk te helpen. Tot die tijd hopen wij jullie snel weer te mogen verwelkomen. Stay Safe! 

< Terug naar het overzicht.

In een aantal stappen zetten we je persoonlijke offerte in elkaar. Kies een arrangement, vul je wensen in en je hebt je vrijblijvende offerte binnen enkele minuten in de mail.
7412

Helaas is er op dit moment geen medewerker beschikbaar. Laat je vraag achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.