BELANGRIJK: Lees hier alles wat je moet weten omtrent Coronavirus (COVID-19) & andere maatregelen bij het boeken van een arrangement.
Maatregelen Coronavirus. Meer info
Zoelen
banner2

VERRUIMING MOGELIJKHEDEN 1 JUNI

10-06-2020 - 1 juni, een belangrijke mijlpaal voor vele organisaties en bedrijven. De regels en maatregelen omtrent het Coronavirus zijn verder versoepeld. Na contact met de gemeente en de veiligheidsregio, is bekend geworden dat een aantal versoepelingen ook voor ons als evenementenlocatie gelden. Vanaf 1 juni mogen wij naast onze online arrangementen ook weer aantal arrangementen op onze eigen locatie uitvoeren. Lees snel verder als je wilt weten welke arrangementen dit zijn.

Wipeout
Met de exclusieve licentie van Endemol Nederland zijn wij de enige échte aanbieder van Wipeout. Herinner jij ze nog? De Big Red Balls, de machtige Sweepers en de spectaculaire Blob uit het populaire tv-programma. Dit is je kans om ze allemaal zelf uit te proberen. Maak een keuze uit parcours Blue of Red en overwin de 6 obstakels die je onder begeleiding van een instructeur gaat doen? Let op, elk parcours heeft zijn eigen uitdagingen en het is een stuk lastiger dan je denkt. We hebben al onze obstakels coronaproof gemaakt, dit houdt in dat we altijd 1,5 meter afstand kunnen garanderen. Ben jij een echte sportieveling, waaghals of durfal? Dan is dit arrangement echt wat voor jou. Ideaal voor een spectaculair vrijgezellenfeest of sportief teamuitje. Let the fun Begin!

The Battle (Outdoor)
Dit is een super gaaf arrangement met voor ieder wat wils. In 6 superleuke outdoor activiteiten ga je de strijd aan met een ander team. Scoor de meeste goals in een potje levend tafelvoetbal, zet de snelste tijd neer op de zeskamp en blijf in balans tijdens de dronkenmanstest. Met elk gewonnen spel kun je extra punten bemachtigen. Het team met de meeste punten is de winnaar van The Battle! Net als bij Wipeout hebben we de activiteiten coronaproof gemaakt. We hebben alleen de activiteiten gekozen die we kunnen uitvoeren op 1,5 meter, zodat iedereen weer gezond naar huis toe gaat. Dit programma is uitermate geschikt als teambuildingsuitje of groepsuitje. Daarnaast zijn de activiteiten zo gemaakt dat iedereen kan meedoen, jong of oud, sportief of niet sportief het maakt niet uit. Hou je van competitie en geef je altijd de volle 100% om te winnen? The Battle is on!

Mission Impossible
‘Grens verleggend’ is het motto van Mission Impossible. Met 6 superspannende activiteiten zul je aan het einde van de dag met een flinke dosis adrenaline naar huis gaan. Neem de langste Zipline van Nederland, spring van de Freefall en ontwijk alle lasers in onze nieuwe Black Box. Op voorhand lijkt het onmogelijk, maar bewijs ons het tegendeel en verdien zo veel mogelijk punten. Niets is onmogelijk!. Ook dit programma is verantwoord en gecheckt in overleg met de veiligheidsregio. We houden zoveel mogelijk afstand en nemen de benodigde voorzorgsmaatregelen om veilig te kunnen zekeren. Dit programma is super geschikt voor een teambuildingsuitje en/of een vrijgezellenfeest. Daag je collega’s uit om de grenzen op te zoeken of laat de aanstaande bruid/bruidegom bewijzen dat hij/zij er echt klaar voor is. Ben je een echte adrenaline-junkie en ga jij geen uitdaging uit de weg? Dan ben je op de juiste plek. Accepteer jij deze missie?

In een aantal stappen zetten we je persoonlijke offerte in elkaar. Kies een arrangement, vul je wensen in en je hebt je vrijblijvende offerte binnen enkele minuten in de mail.
7414

Helaas is er op dit moment geen medewerker beschikbaar. Laat je vraag achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.