Zoelen

Coronavirus

HUIDIGE SITUATIE:

Per 26 juni zijn alle evenementen die behoren tot de reguliere exploitatie van publieke plaatsen toegestaan. Denk hierbij aan evenementen in de horeca, bioscoop, beurs en congrescentra of poppodium.
• Op locaties waar mensen een vaste zitplek hebben, kan 100% van de 1,5 meter capaciteit gebruikt worden
• In doorstroomlocaties kan 1 bezoeker per 5 m2 ontvangen worden. Hiervoor gelden de voorwaarden die voor de betreffende sector gelden.

Sinds zaterdag 26 juni kan dus bijna alles weer!
Uiteraard veilig, met inachtneming van de geldende maatregelen. Mocht je vragen hebben over onze maatregelen, voorwaarden of wil je graag iets plannen maar weet je niet goed wat mogelijk is? Neem contact met ons op, dan kijken we samen verder: 0344 - 745 400.

DE ARRANGEMENTEN
Je kunt bij ons op locatie (veilig) terecht voor:  E-Chopper/E-Tuktuk/E-Fatbike rijden, Wipeout, potje Voetgolf, zipline, vergaderen, All-in Foodfestival, overnachten en nog veel meer gave arrangementen. Bekijk hier alle programma's.

VEILIG & VERANTWOORD
We hebben uiteraard onze maatregelen getroffen. Holland Evenementen Groep volgt de richtlijnen van het RIVM en Rijksoverheid ter voorkoming van verdere verspreiding van het Coronavirus (COVID-19). Zie hier de toelichting van de Rijksoverheid.

Van tevoren moet er gereserveerd worden en om te kijken of iedereen gezond is, vindt er een check vooraf plaats. Daarnaast zijn alle activiteiten en het terrein ingericht op de 1,5 meter samenleving en zijn er extra hygiëne maatregelen. Het terrein is groot genoeg om meerdere groepen te ontvangen en daarbij de 1,5 meter afstand te waarborgen.  

 Coronaproof activiteiten  1,5 meter afstand  Groot terrein of vanuit huis  Extra hygiëne maatregelen.

EXTRA RICHTLIJNEN TIJDENS EVENEMENTEN
Het RIVM heeft onderstaande richtlijnen opgesteld:

  • Was je handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Geen handen schudden
  • Blijf thuis als je verkoudheidsklachten krijgt

Hier attenderen wij onze gasten en medewerkers extra op. Daarnaast nemen we extra hygiëne maatregelen voor schoonmaken en bij de bereiding van eten en drinken.

VERPLAATSEN
Gezien de onzekere situatie kunnen wij het begrijpen als je een geplande boeking wilt verzetten. Wij vragen je in dat geval contact met ons op te nemen, zodat we samen kunnen kijken naar de meest geschikte oplossing. Stuur een mail naar je vaste contactpersoon, of bel ons op 0344 - 745 400.

Voor de boekingen die zeker niet door kunnen gaan, geldt dat we kosteloze verplaatsing aanbieden, of een recreatievoucher. Dit mag voor al onze aangeboden diensten worden ingezet, binnen 12 maanden na de oorspronkelijke aankomstdatum. Lees hier de voorwaarden die van toepassing zijn.

NIEUWE AANVRAAG/BOEKING
Wij begrijpen heel goed dat je in deze onzekere situatie huiverig bent om iets te reserveren. Wij zullen ons echter zo flexibel mogelijk op blijven stellen. Gratis verplaatsen/de voucher wordt op zijn minst aangeboden als we het event niet uit kunnen/mogen voeren. Neem contact met ons op als je hier vragen over hebt en/of een voorstel op maat wenst te ontvangen.


Heb je nog vragen over onze maatregelen, voorwaarden of wil je gewoon graag iets plannen maar weet je niet goed wat wel en niet kan?’ Neem dan contact op! Wil je graag dat wij contact met je opnemen? Vul dan hier je gegevens in. Wij wensen iedereen veel sterkte en gezondheid toe in deze vervelende periode.

Neem alvast een kijkje bij ons op locatie! (Live ook weer mogelijk!)

In een aantal stappen zetten we je persoonlijke offerte in elkaar. Kies een arrangement, vul je wensen in en je hebt je vrijblijvende offerte binnen enkele minuten in de mail.
7364

Helaas is er op dit moment geen medewerker beschikbaar. Laat je vraag achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.