Zoelen

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Wij geven uiteraard graag antwoord op al je vragen, maar check eerst even de meest gestelde vragen hieronder, misschien staat hier je antwoord al tussen.

1 Voor het evenement

Voor een evenement kan je 365 dagen per jaar en 24 uur per dag bij ons terecht. Ons kantoorpersoneel staat maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur voor je klaar. Kom tijdens deze uren ook gerust langs voor een rondleiding. Je kan vooraf een afspraak maken.

Je kunt bij de bestelling van je tickets online betalen of via overschrijving de factuur voldoen. Bij overschrijving wordt €35,00 administratiekosten in rekening gebracht. Het is niet mogelijk om op de locatie zelf tickets af te rekenen.

Wijzigingen in je boeking kan je tot 3 dagen voor de dag zelf worden aangepast via MyAccount. Onverhoopt toch nog iemand of iets willen bijboeken binnen die 3 dagen? Dan mag je ons altijd bellen. 

Heb je nou geboekt en zijn er onverhoopt deelnemers die op één of andere manier niet mee kunnen? Dan kan je ook via MyAccount enkele tickets annuleren (maximaal 20%). Je kan ze dan kosteloos op 'on hold' zetten. Ze blijven dan op ongebruikt staan in MyAccount en kan je altijd inzetten bij een nieuwe boeking (binnen 2 jaar). Je kan de waarde van het ticket ook doorgeven aan iemand anders, leuk als cadeau! Dit annuleren kan zelfs nog tot 1 dag ná je evenement.

Zodra je een online boeking of offerte hebt aangevraagd wordt automatisch een account aangemaakt op MyAccount! Hier kan je altijd inloggen om de offerte om te zetten in een boekingen, je offerte of boeking te wijzigen of aan te vullen! Erg handig! 

Heb je nou geboekt en zijn er onverhoopt deelnemers die op één of andere manier niet mee kunnen? Dan kan je ook via MyAccount enkele tickets annuleren (maximaal 20%). Je kan ze dan kosteloos op 'on hold' zetten. Ze blijven dan op ongebruikt staan in MyAccount en kan je altijd inzetten bij een nieuwe boeking (binnen 2 jaar). Je kan de waarde van het ticket ook doorgeven aan iemand anders, leuk als cadeau! Dit annuleren kan zelfs nog tot 1 dag ná je evenement.

Nee, dat is het mooie van ons concept! Op de dag zelf zetten wij al onze 100 activiteiten klaar en kun je ter plekke kiezen wat je wilt doen. Een persoonlijke instructeur neemt verder het voortouw. Die weet sowieso de leukste onderdelen te vinden en wisselt actief en minder actief goed af zodat iedereen aan bod komt. Je kunt wel bij activiteiten alvast kijken welke je voorkeur hebben zodat je dit kunt aangeven bij de instructeur!

2 Tijdens het evenement

Ja, je kunt een kluisje huren voor €2,00. Tip: huur 1 kluisje voor je hele team!

Ja! Je hebt gratis entree tot ons terrein. Routebeschrijving en instructie voor toegang tot het terrein, vindt je op je E-ticket. 

Deelnemers kunnen tijdens het activiteitenprogramma nat of vies worden, maar dit hebben ze zelf in de hand. Ook kunnen zij tussendoor een duik nemen in het zwemwater van Beldert Beach of een wateractiviteit ondernemen. Daarom adviseren wij om sportieve/casual kleding te dragen, badkleding en een extra setje droge kleding mee te nemen.

Ja, er zijn kleedkamers aanwezig met grote wasbakken en een aantal douches. Deelnemers dienen zelf een handdoek mee te nemen.

Je hebt de keuze uit zowel in- als outdooractiviteiten. Indoor zijn er ruim 30 onderdelen te vinden. Ga je toch naar buiten, dan staan er altijd leenparaplu's klaar. Hierdoor spelen de weersomstandigheden geen rol!

Ja, je instructeur is ook je gastheer en zorgt ook voor de drankjes. Dit kan op rekening (bedrijven), via een pasjessysteem die je overal op ons terrein kunt opwaarderen met pin of cash(particulieren) of via consumptiebonnen (drankjespakket). Het is niet toegestaan om zelf meegebrachte consumpties te nuttigen tijdens het event. Vooraf of na het evenement mag dit wel op het strand!

Het is erg belangrijk om je pas mee te nemen, dit is namelijk je toegangsbewijs, je betaalpas en je arrangement is hierop geprogrammeerd! Ben je hem toch vergeten of zelfs kwijt, dan kan je voor €7,50 een nieuwe pas laten aanmaken bij de receptie. De waarde van je pas ben je echter kwijt. Vergeet hem dus niet!

Ja, je persoonlijke instructeur zorgt daarvoor. Actief en minder actief wordt goed afgewisseld zodat iedereen aan bod komt. Activiteiten met een veiligheidsbord dienen echter overgeslagen te worden en verder deelname geschiedt op eigen risico.

Ja, dit is mogelijk in het nabij gelegen Van der Valk Hotel Tiel. Wij bieden je het gemak van 1 reserverings- en aanspreekpunt plus een voordeligere all-in prijs, inclusief ontbijt, reserveringskosten en gratis upgrade naar luxe kamers bij beschikbaarheid. Indien je minder luxe wilt, kun je via ons ook terecht bij Camping Graaff en Woerd, Bed & Breakfast de Bloesemgaard of Campingpark Zennewijnen. Dit campingpark beschikt over 8 trekkershutten, een Bed & Breakfast, Pipowagens en traditionele kampeerplaatsen.

Ja, indien je dit vooraf aangeeft, houden wij hier rekening mee. Je kunt de dieetsoorten met het aantal personen dat hiervan gebruik wilt maken doorgeven via het deelnemerregistratieformulier wat je bij je boeking ontvangt.

3 Na het evenement

Deze kun je schrijven op de review pagina en onder alle willekeurige programma's en activiteiten of, en dat hebben we veel liever, op Tripadvisor via deze link!

Je hebt de mogelijkheid om 20% van je tickets te annuleren via MyAccount! Vul de kaartnummers in en wij zetten de tickets op ongebruikt. Je kan ze zelf bewaren of ze doorsturen naar iemand anders, bijvoorbeeld als cadeautje! Je kan deze binnen twee jaar weer inwisselen bij een nieuw evenement! 

Ja, als je eerst een middagprogramma bij ons heeft gedaan en je boekt nu een avondprogramma - of net andersom - dan krijg je alsnog €12,50 p.p. pakketkorting!

Na je ochtend- of middaguitje mag je GRATIS* blijven genieten op het mooiste strand van de Betuwe, Beldert Beach. Dit prachtige strand ligt aan de locatie van de Holland Evenementen Groep en heeft veel gave faciliteiten. Geniet bijvoorbeeld in de trendy beachclub, glij van de killersurf of maak gebruik van het spectaculaire 1.000m2 waterpark! 

Bij Beldert Beach kan je genieten van heerlijke BBQ opties. Kies je BBQ pakket en je plekje en ... eet smakelijk!

Beldert Beach is geopend van 1 april tot 1 november van 10.00-19.00 uur (bij mooi weer langer geopend).

* Je hebt alleen gratis toegang tot het strand op de dag van je evenement. Je bent natuurlijk ook op andere dagen welkom. De entree bedraagt €7,50 en na 16:00 uur €5,00!

430