BELANGRIJK: Lees hier alles wat je moet weten omtrent Coronavirus (COVID-19) & andere maatregelen bij het boeken van een arrangement.
Maatregelen Coronavirus. Meer info
Zoelen

Feest

vanaf50 p.

ONBEPERKT ETEN & DRINKEN, FUN EN NOG VEEL MEER...

Wil je meer dan onbeperkt food, all-in drinks en DJ? Organiseer een FEEST geheel op maat! Liever een walking dinner, themafeest of spetterend optreden? Geef ons je wensen door en wij maken er samen met jou een onvergetelijk feest van.

Ontdek meer!
La Cubanita_0032_La Cubanita-266

Compleet Feest!

Het is een feestelijke avond waarin het aan werkelijk niets zal ontbreken. Bijvoorbeeld een food festival met hapjes, drankjes en meer: geniet van de heerlijke buffetten of haal wat lekkers bij een food cabin. Tijdens het FEEST is er volop vermaak en kan je lekker dansen.

Op ons terrein kan er op verschillende locaties gefeest worden. Denk aan een beach party, een festival of indoor party. Wil je een bepaald thema, geheel in de stijl van het bedrijf of bepaalde acts? Laat het ons weten, want alles is mogelijk!

Casino Accent 6

VERMAAK

Wil je bepaalde activiteiten, een quiz, spectaculaire acts? Een speciale zanger of te gekke band? Vul je wensen in en wij maken er een top feest van.

all-in-drinks

Onbeperkt drinken

De hele avond kan je onbeperkt bier, fris en wijn bestellen: wat wil je nog meer!

Wil je écht alles kunnen bestellen, dus ook sterke drank? Of wil je een cocktailbar? Geef het door en wij regelen het!

Tip:Boek een hotel- overnachting voor 125 euro per kamer inclusief ontbijt!

Vervoer nodig? Wij regelen ook graag jullie bus!

La Cubanita_0114_La Cubanita-187

Dinner

Blijf lekker eten! Op een lege maag kan je namelijk niet FEESTEN. Ga voor een walking dinner, een echt food festival of een American Shared Dining! Kies een plekje op ons gezellige outdoor festival-plein of binnen in The Tube. Heb je een ander idee voor de invulling van het diner? Laat het ons weten!

Meer info?
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

 
Veilig boeken en betalen
  • logo1
  • logo2
  • logo3
  • logo4
  • logo5
  • Greenkey-goud
  • rapidssl_seal-1
1454

Helaas is er op dit moment geen medewerker beschikbaar. Laat je vraag achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.