banner mobile

Eten, drinken & extra's

Wil je je programma graag culinair aanvullen? Dat kan natuurlijk! Een lunch, een volle picknickmand of een onbeperkt driegangendiner: we maken het met liefde voor je klaar!

VR eten
VR2
VR eten1
VR3
VR eten2
VR3
VR

Virtual Reality Dining + €65 All-in

Een heerlijk 4-gangendiner bestaande uit:
- Zalmtompouce
- Soeptail van zoete aardappel
- Surf & Turf met Iberico met Black Tiger
- Potje Pavlova 
Geniet van al dit lekkers, maarrrr .... los ondertussen ook een moord op in de Virtuele wereld! Superleuk en spannend! 

Bekijk het programma
mieke-kevin-670
bbq 4

ALL-YOU-CAN-EAT BBQ + €25

Maak onbeperkt gebruik van een superuitgebreid driegangen BBQ-buffet in een fantastische ambiance. Kies een mooi plekje op ons sfeervolle BBQ-plein of lekker knus in onze indoorlocatie.

Geniet van een soep van de dag, acht soorten vlees, een saladebuffet met toppings en dressings, kartoffelsalade, pasta/groentesalade, versgemaakte sausjes, stokbrood, frietjes en een dessert ...

Tips: boek online en voeg de BBQ toe aan je programma! In overleg eventueel ook los te reserveren.

Foodtrucks Accent 1
food12

BBQ UPGRADE: FOODTRUCKS + €7,50

Til je BBQ naar een hoger culinair level met deze upgrade! Vijf Food Trucks bieden je de lekkerste gerechten: trendy, uniek en smakelijk!

De vijf Food Trucks geven ons BBQ-plein nóg meer sfeer. En we garanderen je: onze rijdende chefs bereiden streetfoodsnacks waar je je vingers bij aflikt…Deze upgrade is mogelijk bij groepen van meer dan 100 personen of vanaf €750 euro.

Bij The Party zijn de Foodtrucks áltijd een onderdeel van het buffet!

Party Accent 10

THE ALL-IN PARTY (+€52,50)

Na je middag naar keuze móet je eigenlijk gewoon blijven voor The Party! Een fantastische avond uit met van alles te eten, drinken én doen! Als cadeau geven wij je €12,50 pakketkorting!

Geniet van een heerlijk driegangen buffet met vlees, frietjes, salades en – als dat nog lukt - een dessert. Test je geluk in ons Casino, dans de sterren van de hemel en bezoek de Openlucht Bioscoop. De DJ lokt je vanzelf naar de dansvloer met zijn opzwepende beats!

Tip: boek online en kies voor pakket 3!

bittergarn

HAPJESPAKKET + €10

Maak je middag of avond helemaal af met het allerlekkerste hapjespakket: een watertandende optie om aan je programma toe te voegen!

Een hapjespakket bevat ontvangst met koffie en gebak, een candybar tussendoor en een heerlijk bittergarnituur om af te sluiten. Heerlijk toch?!

Dit pakket kan je voor €10 euro toevoegen, dit is inclusief €2,50 korting!

bbq 4

BBQ DONUT + €47,50

Een wel hele unieke manier om te dineren! Via de lange steiger naast onze prachtige beachclub stap je aan boord van dit ronde vaartuig. De BBQ is al op temperatuur en de drankjes zijn gekoeld… Enjoy!

Dat wordt smullen: onbeperkt barbecueën met diverse soorten vlees, salades, brood, zelfgemaakte sausjes, ijsjes en vijf drankjes naar keuze… En na afloop heerlijk naborrelen in onze beachclub!

Tip: boek de BBQ-donut als toevoeging aan je programma en ontvang €7,50 euro korting!

Accent Kookstudio vrouw koken
kook 3

KOOKWORKSHOPS & TAPAS + €65

Maak van dineren een échte beleving tijdens een viergangen-kookworkshop of een Spaanse Tapasnight. In vijf uur leer je de fijne kneepjes van het vak en daarna geniet je van je eigen creaties!

Deze workshop bevat een persoonlijke chefkok, onbeperkt bier, fris en wijn, een viergangendiner of diverse tapas, seizoensrecepturen én… een zelf te bedienen zonnig dakterras!

Tip: boek de kookworkshop of Tapasnight als toevoeging aan je programma en ontvang €12,50 euro korting!

lunch ontbijt

LUNCH +€17,50

Met zo’n lange dag vol activiteiten voor de boeg kun je wel een lekkere lunch gebruiken!

Geniet van rijkelijk belegde afbakbroodjes, vers fruit, sapjes, koffie/thee en een stomende soep van de dag… Na deze maaltijd kun je er weer he-le-maal tegenaan!

Tip: boek online en voeg de lunch toe aan je programma!

716