Volg ons!
Zoelen
 
banner

WIJ GAAN VOOR HET WOOOOOW EFFECT

"Een pay-off is een korte slagzin of slogan die vaak wordt gebruikt na het noemen van een bedrijfsnaam of merknaam, of aan het eind van een reclameboodschap. Wanneer een bedrijf een pay-off hanteert dient deze meestal ter versterking van de identiteit!" 

En ... hoe wij ons bedrijf zien, hoe wij ons bedrijf voelen en wat wij willen uitstralen... onze Pay-off is: WOOOOOW! 

WOOOOOW PRESENTATIE

Met trots presenteren wij ons nieuwe logo en de daarbij horende Pay-off WoooooW. Met deze Pay Off beloven wij u verteld doen te staan. Beloven wij alles uit de kast te trekken om u een geweldige beleving mee te geven, van begin tot eind! Wij beloven er alles aan te doen om u te laten genieten. Wij beloven dat wij dat zullen doen, en wij hopen dat u naar huis zult gaan, uw schoen uittrapt, op de bank ploft en denkt ... WoooooW!

<------- Bekijk de presentatie van ons nieuwe logo en de pay-off

DE BETEKENIS VAN WOOOOOW

Een WoooooW heeft meerdere betekenissen. Er bestaat geen een manier van WoooooW zeggen, een WoooooW voel je, beleef je en intrepreteer je op een eigen manier. Het is een mengelmoes aan emoties. Wij zullen zorgen voor meerdere soorten WoooooW momenten: spannende momenten, schrikmomenten, lachwekkende momenten, schaamtemomenten, vette momenten, bijzondere momenten, romantische momenten, adembenemende momenten, overwinningsmomenten, ... 

Uw host Fran Pereira laat u de diversiteit van WoooooW zien! -------->

Bekijk ook de andere labels van de Holland Evenementen Groep:
VEILIG BOEKEN EN BETALEN
615