BEKIJK ONZE ANDERE LABELS

Naast alle programma's die je hier op deze site tegenkomt heeft de Holland Evenementen Groep nog 2 andere labels: WIPEOUT enTUKTUK! Dit zijn drie van onze topprogramma's die alleen via hun eigen site te boeken zijn. Alles vindt zich wel plaats op onze eigen locatie!

In een aantal stappen zetten we je persoonlijke offerte in elkaar. Kies een arrangement, vul je wensen in en je hebt je vrijblijvende offerte binnen enkele minuten in de mail.

Wipeout

Dit is het enige echte Wipeout parcours van Nederland met de van de TV-show bekende Obstacles als de Big Red Balls, de Dizzy Dummy, de Sucker Punch muur, de Sweeper ... ze staan allemaal voor u klaar! Beleef de dag van uw leven, ga er vol voor en maak ook nog eens kans op de geldprijs van €1.000 in het Wipeout Tournament! Painfully Funny!

Check Site

TukTuk

Welkom bij de grootste TukTuk locatie van NL! Wij hebben 30 prachtige Tuk Tuks voor u klaar staan. Het zijn superfraaie retro Piaggio's met ... cabriokap!! U ontdekt de prachtige Betuwe, pittoreske dorpjes, leuke terrasjes en gezellige markten. Wij bieden twee verschillende TukTuk belevingen, TukTuk Stop & Shop en de TukTuk Bingo Rally. Maak uw keuze en geniet!

Bekijk site!
570

Helaas is er op dit moment geen medewerker beschikbaar. Laat je vraag achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.