Zoelen

BEKIJK ONZE ANDERE LABELS

Naast alle programma's die je hier op deze site tegenkomt heeft de Holland Evenementen Groep nog 3 andere labels: WIPEOUT, TUKTUK & ESCAPE ROOM XL!! Dit zijn drie van onze topprogramma's die alleen via hun eigen site te boeken zijn. Alles vindt zich wel plaats op onze eigen locatie!

WipeOut

Dit is het enige echte WipeOut parcours van Nederland met de van de TV-show bekende Obstacles als de Big Red Balls, de Dizzy Dummy, de Sucker Punch muur, de Sweeper ... ze staan allemaal voor u klaar! Beleef de dag van uw leven, ga er vol voor en maak ook nog eens kans op de geldprijs van €1.000 in het WipeOut Tournament! Painfully Funny!

Check Site
welkom

Escape Room XL

Dit is dé grootste Escape Room van Nederland! Perfect geschikt voor grote groepen, bedrijfsuitjes en durfals die er geen genoeg van krijgen! 13 Afgravingen, opdrachten & geheime ruimtes die uiteindelijk leiden tot dé Escape Room en het ondergrondse gangenstelsel: The Maze! Raak verstrikt in een dagdeelvullend programma, maar ... verdwaal niet! 4 uur durende beleving met spanning & vermaak: €47,50 p.p.

Bekijk site!
het experiment afbeelding3

TukTuk

Welkom bij de grootste TukTuk locatie van NL! Wij hebben 30 prachtige Tuk Tuks voor u klaar staan. Het zijn superfraaie retro Piaggio's met ... cabriokap!! U ontdekt de prachtige Betuwe, pittoreske dorpjes, leuke terrasjes en gezellige markten. Wij bieden twee verschillende TukTuk belevingen, TukTuk Stop & Shop en de TukTuk Bingo Rally. Maak uw keuze en geniet!

Bekijk site!
over ons afbeelding
570