10 1
Gemiddelde beoordeling
Holland Evenementen Groep
Klantscore:

Gemiddeld berekend uit 723 beoordelingen.

Klantscore:
Meest recente beoordelingen
Plaats een review
  • Holland Evenementen Groep
    11-10-2018
    810
    .Wat een onwijs gaaf spel. Hele leuke activiteiten ook die gekoppeld zijn aan dit spel. Erna heerlijk kunnen ontspannen op the beach. Letterlijk the place to be(ach)!
  • Holland Evenementen Groep
    11-10-2018
    810
    .Genoten van het mooie strand, het prachtige weer, de leuke activiteiten en het heerlijke eten. Wat een topservice hebben jullie geleverd aan een groep van 400 bezoekers! Wij zijn zeer tevreden!!!
  • Holland Evenementen Groep
    11-10-2018
    1010
    Heerlijk
  • Holland Evenementen Groep
    11-10-2018
    810
    .Wij hebben genoten met ons bedrijf afgelopen maand. Het personeel is servicegericht. Het is voor herhaling vatbaar op deze mooie locatie.
  • Holland Evenementen Groep
    11-10-2018
    810
    Geweldig
  • Holland Evenementen Groep
    11-10-2018
    810
    Gezellig
  • Holland Evenementen Groep
    06-10-2018
    1010
    Leuke dag! Uitstekende begeleiding door Luca & Hugo
  • Holland Evenementen Groep
    29-09-2018
    1010
    Organisatie en begeleiding door Hugo en Luca uitstekend
  • Holland Evenementen Groep
    21-09-2018
    1010
    .Vorig jaar met ons team gedaan met aansluitend een kerstborrel. Wat werd het enorm goed ontvangen door iedereen. Zeker een aanrader voor vele andere bedrijven. Het jaar op zo'n manier afsluiten was zeer uniek.
  • Holland Evenementen Groep
    21-09-2018
    1010
    Uitdagend
  • Holland Evenementen Groep
    21-09-2018
    1010
    geweldig
  • Holland Evenementen Groep
    21-09-2018
    1010
    .Super leuke activiteiten. Onwijs veel gelachen en iedereen deed fanatiek mee.
  • Holland Evenementen Groep
    21-09-2018
    1010
    .Alle activiteiten gaven ons een echte WoooooW-gevoel! Perfecte uitje voor alle gelegenheden; te gek gewoon!
  • Holland Evenementen Groep
    21-09-2018
    1010
    .Een avond vol gezelligheid! Wij hadden het ook niet anders verwacht. Topdag en avond gehad met ons team. Twijfel niet, gewoon boeken!
  • Holland Evenementen Groep
    21-09-2018
    1010
    Heerlijk
  • Holland Evenementen Groep
    21-09-2018
    1010
    Leuk
  • Holland Evenementen Groep
    21-09-2018
    1010
    Sportief
  • Holland Evenementen Groep
    21-09-2018
    1010
    Fantastisch!
  • Holland Evenementen Groep
    21-09-2018
    1010
    .Wat een beleving om te BBQ'en op het water met zo'n mooi uitzicht! Het vlees was van goede kwaliteit en onze vegetarische collega was ook goed voorzien. Goed georganiseerd allemaal!
  • Holland Evenementen Groep
    20-09-2018
    1010
    Geweldig
  • Holland Evenementen Groep
    20-09-2018
    1010
    .Alles was keurig geregeld. Na de vergadering kregen wij een heerlijke lunch. Vervolgens leuke teambuilding activiteiten gedaan en als afsluiter van de dag lekker gebarbecued. Zeker een goede keuze geweest voor een zakelijk uitje.
  • Holland Evenementen Groep
    19-09-2018
    1010
    Met een groepje van vier vrienden hebben wij het enorm naar ons zin gehad! Je krijgt om de beurt, tussen de gangen door, de bril op voor het spel. Je bent dus gezellig samen onder het genot van lekker eten the game aan het oplossen.
  • Holland Evenementen Groep
    19-09-2018
    1010
    Fantastisch
  • Holland Evenementen Groep
    19-09-2018
    1010
    Onwijs gaaf! Heerlijk eten, enthousiaste personeel en het spel is te gek! Zeker een aanrader als je van lekker eten en gezelligheid houdt.
  • Holland Evenementen Groep
    19-09-2018
    1010
    Onwijs gaaf! Heerlijk eten, enthousiaste personeel en het spel is te gek! Zeker een aanrader als je van lekker eten en gezelligheid houdt.
  • Holland Evenementen Groep
    13-09-2018
    1010
    MEGA-INDRUKWEKKEND!
  • Holland Evenementen Groep
    01-09-2018
    710
    Biertje
  • Holland Evenementen Groep
    01-09-2018
    810
    Veel keus, goede begeleiding
  • Holland Evenementen Groep
    01-09-2018
    1010
    Geen
  • Holland Evenementen Groep
    10-08-2018
    810
    Gaaf!
  • Holland Evenementen Groep
    10-08-2018
    810
    Gaaf!
  • Holland Evenementen Groep
    09-08-2018
    1010
    Nichts zu verbessern, war super toll. Hätte gerne noch länger dauern können!
  • Holland Evenementen Groep
    11-07-2018
    510
    Weinig unieks te doen voor mensen met een kleine portemonnee of singles op een doordeweekse dag het is vooral leuk voor grote groepen maar als je alleen bent mag je er niet eens vanaf beetje jammer
  • Holland Evenementen Groep
    21-06-2018
    910
    De eerste aanvraag van de offerte liep niet geheel vlekkeloos. Ondanks wat wij hadden aangegeven stond het niet of half op de offerte. Ook na een tweede keer contact te hebben gehad. Dat is later alsnog opgelost.
  • Holland Evenementen Groep
    14-06-2018
    310
    De activiteit zelf was erg leuk. Eten en drinken is meer dan voldoende per persoon en de boot is groot zat voor 8 personen. (1 stokbrood is wel wat karig voor 8 man.
  • Holland Evenementen Groep
    02-06-2018
    1010
    Duidelijker op internet aangeven wat in ieder arragement zit om misverstanden te voorkomen.
  • Holland Evenementen Groep
    15-05-2018
    1010
    Goede begeleiding, veel activiteiten, mooi terrein, goede uitleg bij alle onderdelen
  • Holland Evenementen Groep
    12-05-2018
    1010
    De consumptie passen kunnen niet leeg, hierdoor blijft er rest bedrag
  • Holland Evenementen Groep
    28-04-2018
    1010
    Ervaren, geduldig, motiverend en gezellig
  • Holland Evenementen Groep
    20-04-2018
    1010
    Hele enthousiaste begeleiders
  • Holland Evenementen Groep
    19-04-2018
    810
    De opdrachten waren niet heel duidelijk in de escape room
  • Holland Evenementen Groep
    31-03-2018
    1010
    Zeer varierend
  • Holland Evenementen Groep
    31-03-2018
    1010
    Leuk
  • Holland Evenementen Groep
    18-03-2018
    810
    Ik vond de puzzels wat onduidelijk en door de angst kom je niet zo aan puzzelen toe
  • Holland Evenementen Groep
    18-03-2018
    910
    Leuke
  • Holland Evenementen Groep
    16-03-2018
    1010
    Temperatuur boven
  • Holland Evenementen Groep
    16-03-2018
    1010
    Geweldig, leuke ervaring. Goed voor de teambuilding. Kortweg een toffe ervaring
  • Holland Evenementen Groep
    01-03-2018
    1010
    zas
  • Holland Evenementen Groep
    01-03-2018
    1010
    zas
  • Holland Evenementen Groep
    25-02-2018
    810
    Begeleiding/toelichting
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    810
    Lekker
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    1010
    .Ik heb vreselijk genoten van mijn vrijgezellenfeest!
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    1010
    .Het was een geweldige dag voor ons. We hebben ons nergens druk over hoeven maken. Alles was in de puntjes geregeld.
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    1010
    lekker!
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    1010
    gezellig
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    1010
    Super
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    1010
    sexy!
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    1010
    Sexy
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    810
    .Dit was echt niet normaal grappig. Ik heb echt bijna in mijn broek geplast van het lachen!
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    1010
    Top
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    1010
    Geweldig
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    810
    Stoer!
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    1010
    Het was voor ons super leuk! Het wordt hier allemaal erg groots aangepakt!
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    810
    Holland Evenementen Groep heeft ons goed geadviseerd over wat we allemaal konden doen, en hebben een passend programma voor ons samengesteld. Het was geweldig!
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    810
    We hebben een hele mooie bruiloft gehad met alles erop en eraan!
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    1010
    Heerlijk
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    1010
    .Het was een hele gezellige dag met het team. De nieuwjaarsduik werd door ons erg gewaardeerd.
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    810
    goed verzorgd
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    810
    Sfeervol
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    810
    Goed georganiseerd
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    810
    .Super leuk om zelf een keer het spel te spelen!
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    1010
    Super gezellig iedereen deed lekker gek, we hebben gedanst en heerlijk gegeten
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    1010
    Knus
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    810
    .Dit is heel leuk om met een klas of team te doen, Iedereen vond het bij ons namelijk leuk om een prijs te krijgen!
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    1010
    .Het was zo gezellig met het kampvuur de bioscoop en het lekkere eten. Daarnaast ook nog hillarisch door the Almost Impossible Game Show!
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    1010
    Gevarieerd
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    1010
    Vet!!
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    810
    Uniek!
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    810
    .Heel verfrissend om de vrijdag middag borrel een keer bijzonder te maken!
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    810
    .We hebben echt heerlijk gegeten en ontspannen!
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    1010
    Lekker
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    1010
    Het was echt super gezellig en grappig om met je vriendinnen te leren paaldansen. Daarna hebben we onze dansmoves kunnen laten zien op de PARTY!
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    810
    Het is echt super leuk om met de Tuk Tuks te rijden.
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    810
    .Fantastisch
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    810
    Het was echt fantastisch, zoveel verschillende activiteiten, lekker eten en een geweldig feest als afsluiter hebben we beleefd!
  • Holland Evenementen Groep
    23-01-2018
    810
    .De keuze optie maakte het voor ons erg makkelijk. Aanrader voor grote bedrijven, er is voor iedereen wat te doen.
  • Holland Evenementen Groep
    23-01-2018
    810
    .Gezellige avond gehad met ons bedrijf. Naar wens geregeld!
  • Holland Evenementen Groep
    23-01-2018
    810
    WoooooW!
  • Holland Evenementen Groep
    23-01-2018
    810
    Met de Tuktuk door de Betuwe. Met ons bedrijfsuitje zijn we TukTuk gaan rijden. Van jong tot oud ging mee! De grote TukTuk's voor 7 personen zijn electrisch. dat is makkelijk rijden, keren etc. De Tuktuk's voor 4 personen zijn diesels. Dat is wel origineler maar daar moet je wel een beetje handigheid voor hebben. We hebben ons absoluut vermaakt want de lol moet je natuurlijk altijd zelf maken. Je ziet veel van de prachtige omgeving in korte tijd, rijden zelf is geinig,
  • Holland Evenementen Groep
    19-01-2018
    1010
    WooooW!
  • Holland Evenementen Groep
    20-10-2017
    810
    Alles was goed geregeld en leuk dat je aan alles vrijblijvend mee kunt doen. Einde van de avond lekker dansen
  • Holland Evenementen Groep
    20-10-2017
    810
    Leuke avond gehad!
  • Holland Evenementen Groep
    20-10-2017
    1010
    Geweldig!
  • Holland Evenementen Groep
    14-10-2017
    710
    Het mag wat spannender gemaakt worden. Meer onverwachte momenten
  • Holland Evenementen Groep
    02-10-2017
    610
    Wisselende beleving. Tuktuk rijden was een hele leuke ervaring ondanks het slechtere weer. Bij terugkomst zijn we als groep boven gaan zitten en was heel gezellig. Om 19:00 uur begon het avondprogramma. De bbq was goed en netjes geregeld, voldoende en werd steeds bijgevuld. Kwaliteit ook goed. Echter vanaf 20:30 kwam de klad erin omdat het niet geheel duidelijk was wat er te doen was. Ook duurt het dan te lang tot 22:00 voordat de DJ begint. Hierin was het fijn geweest als organisatie toelichting aan de groep was komen geven wat er in de tussentijd mogelijk is. Wij waren met een groep van 70 personen. Groot aantal mensen met eigen vervoer gingen eerder weg omdat het beetje dood bloedde en lang duurde voordat DJ begon. Toen die eenmaal begonnen was werd er wel gedanst maar door de muziekkeuze werd dat ook steeds minder. Wij hebben bij DJ gevraagd wat commercielere Dance te draaien maar dat kon/mocht hij niet en verwees me door. Er was nog een andere groep die hetzelfde verzoek bij DJ hadden. Ik ben toen naar 1 van de organisatie geweest en verhaal uitgelegd. Maar daar was niks in mogelijk, beleid van het bedrijf werd er gezegd. Die andere groep ging kort daarop weg omdat er geen sfeer was. Wij hebben toen ook onze buschauffeur gebeld om eerder opgehaald te worden. Erg jammer dat er niet geschakeld kon worden in muziekkeuze, ik snap best dat je niet alles wilt en kunt draaien maar de stijl zoals hij nu was kreeg geen mensen op de vloer. Dus de "spetterende" feestavond die ons in het vooruitzicht was gesteld viel erg tegen wat ik erg jammer vond. Dus ja ik heb als organisatie vanuit onze kant er een heel dubbel gevoel bij.
  • Holland Evenementen Groep
    07-10-2017
    1010
    TOP avond!
  • Holland Evenementen Groep
    07-10-2017
    810
    was een gezellige avond
  • Holland Evenementen Groep
    07-10-2017
    810
    mooie locatie, leuke activiteiten en vriendelijk personeel
  • Holland Evenementen Groep
    07-10-2017
    1010
    alles was top geregeld
  • Holland Evenementen Groep
    07-10-2017
    810
    leuk!
530