Zoelen
10 1
Gemiddelde beoordeling
Holland Evenementen Groep
Klantscore:

Gemiddeld berekent uit 581 beoordelingen.

Meest recente beoordelingen
Plaats een review
  • Holland Evenementen Groep
    23-06-2017
    1010
    Hebben we niet
  • Holland Evenementen Groep
    10-06-2017
    1010
    Heel goed bij de ziplijn kijken naar harnas en haar.
  • Holland Evenementen Groep
    10-06-2017
    810
    Leuke activiteiten. Gezellig gevulde dag . Record verbeterd met de kratten!!
  • Holland Evenementen Groep
    03-06-2017
    810
    De mini wipe out naast de sky fall vonden wij het leukst. Leuk dat je hier je grenzen kunt verleggen.
  • Holland Evenementen Groep
    03-06-2017
    810
    Personeel achter de bbq Water mee naar de activiteiten Bankjes bij de activiteiten Israël erg aan de prijs als je al binnen bent
  • Holland Evenementen Groep
    03-06-2017
    1010
    Goed georganiseerd
  • Holland Evenementen Groep
    03-06-2017
    1010
    Rokjes voor personeel Vertellen over het gebruik van pasjes
  • Holland Evenementen Groep
    21-05-2017
    1010
    WWAAAAUW! Geweldig georganiseerd
  • Holland Evenementen Groep
    21-05-2017
    1010
    Geld drinken terug wat over is. Bij boeking kunnen zeggen wie je als instructeur wilt. We hebben zijn naam nml onthouden
  • Holland Evenementen Groep
    20-05-2017
    810
    Snack pakkage bingericht
  • Holland Evenementen Groep
    16-05-2017
    1010
    Leuke jonge medewerkers die tegen een geintje kennen
  • Holland Evenementen Groep
    15-05-2017
    710
    Misschien meer opdrachten/denkspellen tijdens de expeditie Robinson. En iemand die het vlees voor je bakt bij de bbq.
  • Holland Evenementen Groep
    19-05-2017
    1010
    Ondanks de vele groepen nergens voor hoeven wachten. Alles duidelijk genoeg uitgelegd zonder hints weg te geven. Sanne onze begeleidster was streng maar rechtvaardigoed, precies wat wij als groep nodig hadden.
  • Holland Evenementen Groep
    13-05-2017
    610
    Er zijn veel leuke activiteiten. Kleedruimtes zijn netjes. Verzorging ook goed maar ook weinig flexibel. Jan Willem deed het leuk vandaag.
  • Holland Evenementen Groep
    20-05-2017
    1010
    Ruime aanbod van activeiten
  • Holland Evenementen Groep
    20-05-2017
    810
    Teveel heen en weer lopen. Geen eerlijke competitie doordat niet iedereeen hetzelfde doet.
  • Holland Evenementen Groep
    20-05-2017
    1010
    Afzien!
  • Holland Evenementen Groep
    13-05-2017
    1010
    Activiteiten Mogelijkheden
  • Holland Evenementen Groep
    13-05-2017
    1010
    Merel heeft twee sterke punten
  • Holland Evenementen Groep
    13-05-2017
    910
    Goede groepsactiviteiten, jonge begeleiding
  • Holland Evenementen Groep
    13-05-2017
    1010
    . Mijn vrijgezellenfeest was mede dankzij het personeel onvergetelijk! De dag erna waren we allemaal wel helemaal gesloopt, maar dat is het allemaal waard. Een aanrader!
  • Holland Evenementen Groep
    13-05-2017
    1010
    HEFTIG!
  • Holland Evenementen Groep
    08-05-2017
    1010
    We hebben de dag van ons leven gehad! Trouwen op het strand was onze droom en die is uitgekomen dankzij deze fanatische locatie met alles erop en eraan. Alles was goed geregeld, mooi aangekleed, vermaak voor jong en oud. Fantastisch!!
  • Holland Evenementen Groep
    08-05-2017
    1010
    Genoten van het begin tot einde! Een leuk afwisselend programma dat tot in de puntjes is verzorgd.
  • Holland Evenementen Groep
    08-05-2017
    1010
    .Ruimte afgehuurd voor een vergadering inclusief lunch met een sportieve afsluiting. Prima locatie hiervoor.
  • Holland Evenementen Groep
    08-05-2017
    1010
    .Een fantastisch weekend gehad! Op de eerste dag Tuk Tuk Rally & The Party met daarna een overnachting bij het Van der Valk Hotel Tiel (aanrader!). De volgende dag lekker wakker worden op het wipe-out parcours en vervolgens dit leuke weekend afgesloten met een lekkere BBQ!
  • Holland Evenementen Groep
    08-05-2017
    1010
    .Erg meedenkend en vriendelijk personeel.
  • Holland Evenementen Groep
    08-05-2017
    1010
    .Ga zo door met waar jullie mee bezig zijn :)
  • Holland Evenementen Groep
    08-05-2017
    1010
    .Al die verschillende activiteiten die op één locatie worden aangeboden maakt het echt top!
  • Holland Evenementen Groep
    06-05-2017
    910
    Deskundige begeleiding Vriendelijk Mooi weer
  • Holland Evenementen Groep
    06-05-2017
    1010
    Een super leuk geslaagd vrijgezellenfeest gehad! Een echte aanrader
  • Holland Evenementen Groep
    06-05-2017
    810
    Leuk georganiseerd
  • Holland Evenementen Groep
    06-05-2017
    810
    Doden dieren opruimen (grapje)
  • Holland Evenementen Groep
    05-05-2017
    1010
    alles was heel goed geregeld
  • Holland Evenementen Groep
    29-04-2017
    1010
    Leuke instrutrices
  • Holland Evenementen Groep
    29-04-2017
    810
    Top
  • Holland Evenementen Groep
    29-04-2017
    810
    Water was koud, weinig activiteiten gedaan in de gegeven tijd Water op de wateraansluiting was smerig Stangen bij het voetbal gaven af
  • Holland Evenementen Groep
    29-04-2017
    1010
    Inclusief een drankje zou een leuke afsluiter zijn
  • Holland Evenementen Groep
    22-04-2017
    810
    Mooie locatie en activiteiten
  • Holland Evenementen Groep
    22-04-2017
    1010
    Nee goed zo
  • Holland Evenementen Groep
    22-04-2017
    1010
    Humoristisch
  • Holland Evenementen Groep
    22-04-2017
    810
    Erg leuke activiteiten. Leuke gezellige begeleiders.
  • Holland Evenementen Groep
    15-04-2017
    810
    Er had soms wat meer tempo in gemogen.
  • Holland Evenementen Groep
    15-04-2017
    1010
    Enthousiaste begeleiding en veel keus
  • Holland Evenementen Groep
    15-04-2017
    1010
    Leuke afwisseling
  • Holland Evenementen Groep
    08-04-2017
    810
    Schonere kussens en onderdelen
  • Holland Evenementen Groep
    08-04-2017
    1010
    Nope
  • Holland Evenementen Groep
    08-04-2017
    1010
    Impossible!
  • Holland Evenementen Groep
    03-04-2017
    1010
    Fantastisch
  • Holland Evenementen Groep
    29-03-2017
    1010
    Onze captain Sanne
  • Holland Evenementen Groep
    25-03-2017
    810
    aanmoediging
  • Holland Evenementen Groep
    25-03-2017
    1010
    ...
  • Holland Evenementen Groep
    25-03-2017
    1010
    Goed tempo, afwisselend, enthousiasme, echt een super dag!!
  • Holland Evenementen Groep
    25-03-2017
    1010
    Pasjessysteem zorgt voor te hoge kosten in het restaurant.
  • Holland Evenementen Groep
    25-03-2017
    1010
    De acemedatie is geweldig en het personeel is goed en enthousiast en er wordt goed geluisterd naar de groep
  • Holland Evenementen Groep
    23-03-2017
    1010
    Nette locatie met goede faciliteiten
  • Holland Evenementen Groep
    18-03-2017
    1010
    Vriendelijk
  • Holland Evenementen Groep
    14-03-2017
    810
    Als mensen iets niet durven of kunnen op andere manier punten toekennen.
  • Holland Evenementen Groep
    14-03-2017
    1010
    Een lokatie in Noord-holland erbij openen.
  • Holland Evenementen Groep
    12-03-2017
    1010
    Zeer vriendelijk personeel Veel leuke/verschillende activiteiten
  • Holland Evenementen Groep
    11-03-2017
    1010
    Kluisjes herbruikbaar
  • Holland Evenementen Groep
    10-03-2017
    1010
    Echt een geweldige dag met alles erop en eraan!
  • Holland Evenementen Groep
    10-03-2017
    1010
    WOOOOOW!!!
  • Holland Evenementen Groep
    10-03-2017
    1010
    WOOOOOW!!!
  • Holland Evenementen Groep
    10-03-2017
    1010
    Echt een geweldige dag met alles erop en eraan!
  • Holland Evenementen Groep
    10-03-2017
    1010
    WOOOOOW!!!
  • Holland Evenementen Groep
    08-03-2017
    1010
    Partyyyyyy
  • Holland Evenementen Groep
    08-03-2017
    1010
    Perfecte avond: eten, drinken, spelletjes, mannen, locatie! We hebben genoten!
  • Holland Evenementen Groep
    08-03-2017
    1010
    Partyyyyyy
  • Holland Evenementen Groep
    08-03-2017
    1010
    Perfect!
  • Holland Evenementen Groep
    08-03-2017
    1010
    We hebben geweldig gelachen tijdens het vrijgezellenfeest van mijn zus. Het is simpel, maar oh zo leuk en vooral erg lekker!
  • Holland Evenementen Groep
    07-03-2017
    1010
    Sexyyyyy
  • Holland Evenementen Groep
    04-03-2017
    810
    Thema meer doortrekken doorheen de activiteiten ? de 'vrijgezel' mag nog meer in de picture gezet worden bv speciale helm.
  • Holland Evenementen Groep
    03-03-2017
    810
    Goed verzorgd
  • Holland Evenementen Groep
    03-03-2017
    1010
    Ik heb de try-out mogen meemaken van The Almost Impossible Game Show en wat heb ik gelachen!! Te grap, te leuk!
  • Holland Evenementen Groep
    03-03-2017
    1010
    HI-LA-RISCH
  • Holland Evenementen Groep
    03-03-2017
    1010
    HI-LA-RISCH
  • Holland Evenementen Groep
    03-03-2017
    1010
    Ik heb de try-out mogen meemaken van The Almost Impossible Game Show en wat heb ik gelachen!! Te grap, te leuk!
  • Holland Evenementen Groep
    03-03-2017
    1010
    Ik heb de try-out mogen meemaken van The Almost Impossible Game Show en wat heb ik gelachen!! Te grap, te leuk!
  • Holland Evenementen Groep
    03-03-2017
    1010
    Ik heb de try-out mogen meemaken van The Almost Impossible Game Show en wat heb ik gelachen!! Te grap, te leuk!
  • Holland Evenementen Groep
    03-03-2017
    1010
    HI-LA-RISCH
  • Holland Evenementen Groep
    03-03-2017
    1010
    HI-LA-RISCH
  • Holland Evenementen Groep
    03-03-2017
    1010
    Ik heb de try-out mogen meemaken van The Almost Impossible Game Show en wat heb ik gelachen!! Te grap, te leuk!
  • Holland Evenementen Groep
    28-02-2017
    1010
    GRUWELIJK
  • Holland Evenementen Groep
    28-02-2017
    1010
    GRUWELIJK
  • Holland Evenementen Groep
    27-02-2017
    1010
    Leuke en smakelijke kookworkshop
  • Holland Evenementen Groep
    27-02-2017
    1010
    Super mooie locatie om een feestje te vieren
  • Holland Evenementen Groep
    27-02-2017
    1010
    Leuke dag gehad bij de holland evenementen groep
  • Holland Evenementen Groep
    27-02-2017
    1010
    geen
  • Holland Evenementen Groep
    25-02-2017
    810
    Veel variatie
  • Holland Evenementen Groep
    22-02-2017
    1010
    Meerdere kamers, lekker eten, Leo was TOPPPPPPP Echte acteurs waren cool
  • Holland Evenementen Groep
    18-02-2017
    1010
    Eigenlijk niet
  • Holland Evenementen Groep
    18-02-2017
    1010
    Veel afwisseling Avontuurlijk Toper teambuilding
  • Holland Evenementen Groep
    07-02-2017
    1010
    Kussens schoner houden
  • Holland Evenementen Groep
    07-02-2017
    810
    Grotere overkapping voor de rokers
  • Holland Evenementen Groep
    07-02-2017
    810
    geen
  • Holland Evenementen Groep
    07-02-2017
    1010
    Boven was het een beetje warm
  • Holland Evenementen Groep
    07-02-2017
    1010
    n.v.t.
  • Holland Evenementen Groep
    05-02-2017
    210
    Afknapper
  • Holland Evenementen Groep
    21-01-2017
    810
    Scheiding van de andere activiteiten ivm geluiden. Veertig plus he?
530