Zoelen
10 1
Gemiddelde beoordeling
Holland Evenementen Groep
Klantscore:

Gemiddeld berekend uit 673 beoordelingen.

Meest recente beoordelingen
Plaats een review
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    810
    Lekker
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    1010
    .Ik heb vreselijk genoten van mijn vrijgezellenfeest!
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    1010
    .Het was een geweldige dag voor ons. We hebben ons nergens druk over hoeven maken. Alles was in de puntjes geregeld.
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    1010
    lekker!
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    1010
    gezellig
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    1010
    Super
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    1010
    sexy!
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    1010
    Sexy
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    810
    .Dit was echt niet normaal grappig. Ik heb echt bijna in mijn broek geplast van het lachen!
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    1010
    Top
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    1010
    Geweldig
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    810
    Stoer!
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    1010
    Het was voor ons super leuk! Het wordt hier allemaal erg groots aangepakt!
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    810
    Holland Evenementen Groep heeft ons goed geadviseerd over wat we allemaal konden doen, en hebben een passend programma voor ons samengesteld. Het was geweldig!
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    810
    We hebben een hele mooie bruiloft gehad met alles erop en eraan!
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    1010
    Heerlijk
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    1010
    .Het was een hele gezellige dag met het team. De nieuwjaarsduik werd door ons erg gewaardeerd.
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    810
    goed verzorgd
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    810
    Sfeervol
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    810
    Goed georganiseerd
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    810
    .Super leuk om zelf een keer het spel te spelen!
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    1010
    Super gezellig iedereen deed lekker gek, we hebben gedanst en heerlijk gegeten
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    1010
    Knus
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    810
    .Dit is heel leuk om met een klas of team te doen, Iedereen vond het bij ons namelijk leuk om een prijs te krijgen!
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    1010
    .Het was zo gezellig met het kampvuur de bioscoop en het lekkere eten. Daarnaast ook nog hillarisch door the Almost Impossible Game Show!
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    1010
    Gevarieerd
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    1010
    Vet!!
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    810
    Uniek!
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    810
    .Heel verfrissend om de vrijdag middag borrel een keer bijzonder te maken!
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    810
    .We hebben echt heerlijk gegeten en ontspannen!
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    1010
    Lekker
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    1010
    Het was echt super gezellig en grappig om met je vriendinnen te leren paaldansen. Daarna hebben we onze dansmoves kunnen laten zien op de PARTY!
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    810
    Het is echt super leuk om met de Tuk Tuks te rijden.
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    810
    .Fantastisch
  • Holland Evenementen Groep
    06-02-2018
    810
    Het was echt fantastisch, zoveel verschillende activiteiten, lekker eten en een geweldig feest als afsluiter hebben we beleefd!
  • Holland Evenementen Groep
    23-01-2018
    810
    .De keuze optie maakte het voor ons erg makkelijk. Aanrader voor grote bedrijven, er is voor iedereen wat te doen.
  • Holland Evenementen Groep
    23-01-2018
    810
    .Gezellige avond gehad met ons bedrijf. Naar wens geregeld!
  • Holland Evenementen Groep
    23-01-2018
    810
    WoooooW!
  • Holland Evenementen Groep
    23-01-2018
    810
    Met de Tuktuk door de Betuwe. Met ons bedrijfsuitje zijn we TukTuk gaan rijden. Van jong tot oud ging mee! De grote TukTuk's voor 7 personen zijn electrisch. dat is makkelijk rijden, keren etc. De Tuktuk's voor 4 personen zijn diesels. Dat is wel origineler maar daar moet je wel een beetje handigheid voor hebben. We hebben ons absoluut vermaakt want de lol moet je natuurlijk altijd zelf maken. Je ziet veel van de prachtige omgeving in korte tijd, rijden zelf is geinig,
  • Holland Evenementen Groep
    19-01-2018
    1010
    WooooW!
  • Holland Evenementen Groep
    20-10-2017
    810
    Alles was goed geregeld en leuk dat je aan alles vrijblijvend mee kunt doen. Einde van de avond lekker dansen
  • Holland Evenementen Groep
    20-10-2017
    810
    Leuke avond gehad!
  • Holland Evenementen Groep
    20-10-2017
    1010
    Geweldig!
  • Holland Evenementen Groep
    14-10-2017
    710
    Het mag wat spannender gemaakt worden. Meer onverwachte momenten
  • Holland Evenementen Groep
    02-10-2017
    610
    Wisselende beleving. Tuktuk rijden was een hele leuke ervaring ondanks het slechtere weer. Bij terugkomst zijn we als groep boven gaan zitten en was heel gezellig. Om 19:00 uur begon het avondprogramma. De bbq was goed en netjes geregeld, voldoende en werd steeds bijgevuld. Kwaliteit ook goed. Echter vanaf 20:30 kwam de klad erin omdat het niet geheel duidelijk was wat er te doen was. Ook duurt het dan te lang tot 22:00 voordat de DJ begint. Hierin was het fijn geweest als organisatie toelichting aan de groep was komen geven wat er in de tussentijd mogelijk is. Wij waren met een groep van 70 personen. Groot aantal mensen met eigen vervoer gingen eerder weg omdat het beetje dood bloedde en lang duurde voordat DJ begon. Toen die eenmaal begonnen was werd er wel gedanst maar door de muziekkeuze werd dat ook steeds minder. Wij hebben bij DJ gevraagd wat commercielere Dance te draaien maar dat kon/mocht hij niet en verwees me door. Er was nog een andere groep die hetzelfde verzoek bij DJ hadden. Ik ben toen naar 1 van de organisatie geweest en verhaal uitgelegd. Maar daar was niks in mogelijk, beleid van het bedrijf werd er gezegd. Die andere groep ging kort daarop weg omdat er geen sfeer was. Wij hebben toen ook onze buschauffeur gebeld om eerder opgehaald te worden. Erg jammer dat er niet geschakeld kon worden in muziekkeuze, ik snap best dat je niet alles wilt en kunt draaien maar de stijl zoals hij nu was kreeg geen mensen op de vloer. Dus de "spetterende" feestavond die ons in het vooruitzicht was gesteld viel erg tegen wat ik erg jammer vond. Dus ja ik heb als organisatie vanuit onze kant er een heel dubbel gevoel bij.
  • Holland Evenementen Groep
    07-10-2017
    1010
    TOP avond!
  • Holland Evenementen Groep
    07-10-2017
    810
    was een gezellige avond
  • Holland Evenementen Groep
    07-10-2017
    810
    mooie locatie, leuke activiteiten en vriendelijk personeel
  • Holland Evenementen Groep
    07-10-2017
    1010
    alles was top geregeld
  • Holland Evenementen Groep
    07-10-2017
    810
    leuk!
  • Holland Evenementen Groep
    07-10-2017
    1010
    Tranen met tuiten gelachen! Het was echt te leuk om waar te zijn. Eindelijk weer eens iets nieuws en iets waar je werkelijk lol om kan hebben. Iedereen deed superleuk (en gek!) mee en er werd ook nog heerlijk gedanst op het eind. Echt feest!
  • Holland Evenementen Groep
    07-10-2017
    810
    Leuke en gezellige avond
  • Holland Evenementen Groep
    07-10-2017
    810
    Leuke en gezellige avond
  • Holland Evenementen Groep
    07-10-2017
    1010
    Gelachen met de meiden
  • Holland Evenementen Groep
    07-10-2017
    1010
    Heel veel gelachen met deze activiteit als vrijgezellenfeest
  • Holland Evenementen Groep
    07-10-2017
    810
    Leuk
  • Holland Evenementen Groep
    07-10-2017
    1010
    Unieke en leuke activiteiten om met je collega's te doen
  • Holland Evenementen Groep
    07-10-2017
    1010
    Geweldig!
  • Holland Evenementen Groep
    07-10-2017
    810
    Super grappig!
  • Holland Evenementen Groep
    06-10-2017
    810
    Toiletten buiten open doen ook tijdens minder weer
  • Holland Evenementen Groep
    02-10-2017
    410
    ronduit slecht
  • Holland Evenementen Groep
    27-09-2017
    810
    .Top! Leuke manier om de week af te sluiten. Een uitje en een vrimibo in één.
  • Holland Evenementen Groep
    16-09-2017
    1010
    .Awesome
  • Holland Evenementen Groep
    16-09-2017
    1010
    Een echte aanrader
  • Holland Evenementen Groep
    16-09-2017
    1010
    .Toporganisatie
  • Holland Evenementen Groep
    16-09-2017
    1010
    .Er hangt een enorm goede sfeer in het bedrijf, het personeel is heel vriendelijk en stipt en de activiteiten waren echt heel leuk
  • Holland Evenementen Groep
    16-09-2017
    910
    .Goede sfeer .Mooie locatie .Vriendelijk personeel
  • Holland Evenementen Groep
    16-09-2017
    1010
    .Zeer gezellig
  • Holland Evenementen Groep
    16-09-2017
    910
    Vriendelijk personeel Goede sfeer Mooie locatie
  • Holland Evenementen Groep
    16-09-2017
    1010
    .Deze mensen weten hoe ze een leuke dag kunnen neerzetten. Ontzettend naar ons zin gehad :D
  • Holland Evenementen Groep
    09-09-2017
    810
    Goed geregeld
  • Holland Evenementen Groep
    09-09-2017
    1010
    Goede begeleiding van Isa
  • Holland Evenementen Groep
    09-09-2017
    1010
    Sympathieke begeleiding Blob Veel variatie
  • Holland Evenementen Groep
    05-09-2017
    910
    Echt een topdag gehad! Na het programma hebben wij een BBQ en de party gehad. Dit is echt een aanrader!
  • Holland Evenementen Groep
    24-08-2017
    910
    alles dichter bij elkaar ;-)
  • Holland Evenementen Groep
    24-08-2017
    810
    .Leuke activiteiten op een prachtige locatie met strand. Vriendelijk personeel
  • Holland Evenementen Groep
    24-08-2017
    810
    Speciaal bier inclusief
  • Holland Evenementen Groep
    24-08-2017
    1010
    Geen
  • Holland Evenementen Groep
    20-08-2017
    1010
    De Beach Loungeparty BBQ is echt een aanrader!!
  • Holland Evenementen Groep
    12-08-2017
    1010
    .Ontzettend naar ons zin gehad tijdens het Wipeouten. Echt een unieke ervaring
  • Holland Evenementen Groep
    12-08-2017
    1010
    .mooi terrein .vriendelijk personeel .veel te doen
  • Holland Evenementen Groep
    12-08-2017
    1010
    supertof
  • Holland Evenementen Groep
    01-08-2017
    1010
    Voor ieder wat wils; jong, oud, sportief noem maar op!
  • Holland Evenementen Groep
    31-07-2017
    910
    Er werd rekening gehouden met onze wensen, erg fijn. Professionele vergaderruimte.
  • Holland Evenementen Groep
    31-07-2017
    810
    .TOP!
  • Holland Evenementen Groep
    29-07-2017
    410
    kan er geen bedenken
  • Holland Evenementen Groep
    25-07-2017
    1010
    Geen
  • Holland Evenementen Groep
    21-07-2017
    910
    Geen
  • Holland Evenementen Groep
    12-07-2017
    410
    Betere communicatie richting klant, slecht geïnformeerd over begintijd en op locatie zelf wist niemand mij te vertellen wanneer bbq begon voor ons groep. Ook werd onze eerste boeking geannuleerd en tijdstip met uur vervroegd waardoor wij te laat waren voor de activiteiten. Geen excuses of uitzoeken waarom ik geen nieuwe bevestiging heb gekregen. Daardoor maar 3 activiteiten kunnen doen. Horeca op strand kan veel beter! personeel is traag en werken erg onhygiënisch. In de avond is wijn inclusief en snap dat je snel wilt zijn, maar wijn uit een tap is not done! Witte wijn was gewoon zuur! Eten was overigens super goed! Personeel is verder wel vriendelijk, maar er zou echt een leidinggevende figuur moeten rondlopen om de boel goed aan te sturen. Ik heb zelf horeca ervaring en geloof me je kan zoveel meer winst halen uit dit concept.
  • Holland Evenementen Groep
    09-07-2017
    1010
    Super geregeld
  • Holland Evenementen Groep
    01-07-2017
    910
    Diversiteit
  • Holland Evenementen Groep
    01-07-2017
    910
    Super
  • Holland Evenementen Groep
    23-06-2017
    1010
    Hebben we niet
  • Holland Evenementen Groep
    10-06-2017
    1010
    Heel goed bij de ziplijn kijken naar harnas en haar.
  • Holland Evenementen Groep
    10-06-2017
    810
    Leuke activiteiten. Gezellig gevulde dag . Record verbeterd met de kratten!!
  • Holland Evenementen Groep
    03-06-2017
    810
    De mini wipe out naast de sky fall vonden wij het leukst. Leuk dat je hier je grenzen kunt verleggen.
  • Holland Evenementen Groep
    03-06-2017
    810
    Personeel achter de bbq Water mee naar de activiteiten Bankjes bij de activiteiten Israël erg aan de prijs als je al binnen bent
  • Holland Evenementen Groep
    03-06-2017
    1010
    Goed georganiseerd
  • Holland Evenementen Groep
    03-06-2017
    1010
    Rokjes voor personeel Vertellen over het gebruik van pasjes
  • Holland Evenementen Groep
    21-05-2017
    1010
    WWAAAAUW! Geweldig georganiseerd
530