Zoelen
The Beach Club

Midden in Gelderland en op het terrein van Beldert Beach, ligt deze super hotspot: 100% hip, trendy en volledig in bohemian-stijl! Geniet van hapjes, wijnen, cocktails, verse broodjes, BBQ, etc. Neem plaats op ons terras of plof neer op een van de loungebedden. The Beach Club leent zich perfect voor een dag relaxen! The Beach Club is naast een plek om lekker te genieten met vrienden of het hele gezin, ook dé plek voor bijzondere evenementen: bedrijfsfeesten, familiedagen, incentives, teambuilding, productpresentaties en unieke vergader-arrangementen. Neem contact met ons op via 0344 - 745 400 of vraag een offerte aan!

VRAAG EEN UNIEKE OFFERTE AAN

The Beach Club overzicht
Hele dag genieten

The Beach Club kan je vinden op het prachtige Beldert Beach: een mega groot terrein met honderden activiteiten en diverse faciliteiten. Kraakhelder water, meerdere horecapunten, een Killer Surf glijbaan, beachvolley en een héérlijk ontspannen sfeer! 

Bij het boeken van een event via Holland Evenementen Groep heb je de hele dag GRATIS toegang tot het strand indien geopend. Kom eerder of blijf langer en geniet van al het lekkers en ontspan.

Geniet van een zwoele zomernacht!
eten
BBQ LOUNGE PARTY
€ 65

Geniet van de ambiance, de heerlijke lome ritmes van de loungy muziek, de geuren van geroosterd vlees op de barbecue en vooral van het gezelschap! Er is zoveel te doen, maar niets moet. Wandel over het strand bij maanlicht, trap nog een keer een balletje, neem lekker plaats op ons grote terras of plof neer op één van onze superchille loungebedden… Wát een genot! The BBQ Lounge Party is ideaal als bedrijfsevenement, personeelsfeest, familiefeest of gewoon gezellig met vrienden.

LEES MEER

party
De mooiste dag van ons leven
TROUWEN
op aanvraag

Heb je altijd al gedroomd van een bruiloft op het strand? Bij ons kun je die droom waarmaken! Geniet van de prachtige ambiance op Beldert Beach, de zwoele zomerwind door je haar en het zachte zand tussen je tenen… terwijl je elkaar het ja-woord geeft! Natuurlijk horen daar heerlijke bubbels, smakelijke hapjes en frisse drankjes bij. En heb je speciale wensen? Dan denken we graag met jullie mee. Samen zorgen we voor een onvergetelijke dag!

LEES MEER

trouwen
UNIEKE LOCATIE

De Beach Club ligt aan een van de mooiste stranden in de prachtige Betuwe. Bovendien is het perfect bereikbaar: slechts 5 minuten van de A15 bij Tiel (midden Nederland). 
Wij bieden voldoende parkeergelegenheid (gratis parkeren) en zijn goed te bereiken middels openbaar vervoer.


Kom langs (indien geopend) en geniet van dit bijzondere plekje!

Locatie-beach
Bekijk ook de andere labels van Holland Evenementen Groep:
1136

Helaas is er op dit moment geen medewerker beschikbaar. Laat je vraag achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.