Zoelen
De mooiste trouwlocatie

Heb je altijd al gedroomd van een bruiloft op het strand? Bij ons kun je die droom waarmaken! Midden in Gelderland ligt deze super hotspot: 100% hip, trendy en volledig in bohemian-stijl! Deze prachtige Beach Club ligt aan het water op het strand Beldert Beach. 

Geniet van de prachtige ambiance , de zwoele zomerwind door je haar en het zachte zand tussen je tenen. 

Weersonafhankelijk: om te voorkomen dat het huwelijk in het water valt, richten we ons beachpaviljoen altijd in als back-up.

Trouwlocatie
Banner
Officieel trouwen

Met trots kunnen wij vertellen: wij zijn een officiële trouwlocatie. Je kunt bij ons niet alleen terecht voor een nooit te vergeten receptie/feest, maar je kunt ook daadwerkelijk elkaar het Ja-woord geven! Een prachtige ceremonie met je voeten in het zand met prachtig uitzicht over het water. Kies zelf je plekje:

- In The Beach Club
- Aan het water
- Met of zonder trouwprijeel

Je bent zelf verantwoordelijk voor het reserveren van de wethouder van de burgelijke stand. Wij zijn aangesloten bij gemeenten Buren.

De mooiste dag van je leven!
trouwen
Stel jouw dag samen!

- Huur locatie €17,50 p.p. (ruimte, muziek/verlichting, stoelen/tafels)
- Afkoop bier/wijn/fris €22,50 p.p. per 4 uur
- Sexy Champagne €29,50 per fles
- Onbeperkt BBQ + ijsje €25
- Live act Op aanvraag
- Foodtrucks €1.000 per stuk (aanvulling op BBQ)
- Trouwprijeel €250
- Welkomstcocktail €5 p.p.
- Activiteiten op aanvraag
- Uitbreiding tent op aanvraag
- Midnightsnack €3,50 p.p.

opbouwen
Ja, ik wil ...
Ma-Di-Wo-Zo Weddings

Van zondag tot woensdag is eigenlijk alles mogelijk én is het een stuk goedkoper om te trouwen in The Beach Club. Op donderdag, vrijdag en zaterdag geldt een minimale besteding van €10.000. 

Wij raden je daarom aan om te kiezen voor de Ma-Di-Wo-Zo én als extra stimulans krijg je van ons GRATIS 'Sexy Champagne' tijdens de toast!

Bouwstenen huwelijk
1146

Helaas is er op dit moment geen medewerker beschikbaar. Laat je vraag achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.