BELANGRIJK: Lees hier alles wat je moet weten omtrent Coronavirus (COVID-19) & andere maatregelen bij het boeken van een arrangement.
Maatregelen Coronavirus. Meer info
Zoelen
banner

WIJ GAAN VOOR HET WOOOOOW EFFECT

"Een pay-off is een korte slagzin of slogan die vaak wordt gebruikt na het noemen van een bedrijfsnaam of merknaam, of aan het eind van een reclameboodschap. Wanneer een bedrijf een pay-off hanteert, dient deze meestal ter versterking van de identiteit."

Zo luidt de volledige definitie van een pay-off. Dus toen wij naar een passende slogan zochten, waren we er eigenlijk heel snel uit… Want hoe voelen we ons? Hoe zien we ons bedrijf? En wat willen we naar al onze bezoekers uitstralen? Precies: WOOOOOW!

WOOOOOW PRESENTATIE

We zijn als een kind zo blij met ons nieuwe logo én onze nieuwe pay-off. De Holland Evenementen Groep wil je op alle gebieden versteld doen staan en belooft álles uit de kast te halen om je een geweldige dag te bezorgen…

Want alleen als jij met een grote glimlach naar huis gaat, is onze dag geslaagd. Met andere woorden: we doen álles voor jouw WoooooW-gevoel! Benieuwd naar de presentatie van ons nieuwe logo en de pay-off? Je kunt ‘m hier bekijken!

DE BETEKENIS VAN WOOOOOW

Wanneer je WoooooW uitspreekt, kun je dat op verschillende manieren doen. Iedereen beleeft het woord op zijn of haar eigen manier… dat maakt WoooooW nou juist zo perfect! 

WoooooW heeft meerdere betekenissen en staat voor een mengelmoes aan emoties. Spannende momenten, schrikmomenten, lachwekkende momenten, schaamtemomenten, romantische momenten, adembenemende momenten, bijzondere momenten, overwinningsmomenten…Nog niet overtuigd? Onze Fran laat je de diversiteit van WoooooW graag zien!

The Tube Overzicht
The Tube Overzicht 8
The Tibe new overzicht9
The Tube Lichtshow
The Tube The Party Feest
The Tube Overzicht 12

WOOOOOW: THE TUBE!

Van oude stierenstal tot evenementenhal tot... The Tube! In januari 2017 opende we onze nieuwe indoorlocatie!

Super trots zijn we op onze geheel vernieuwde industriële luxe indoorlocatie: sfeervol, trendy en volledig van deze tijd met een innovatief en spectaculair lichtspel dat zelfs de bladen heeft weten te halen. 1.800m2 meter aan beleving en mogelijkheden!

Lees meer
wow programma woooow

WoooooW-PROGRAMMA

Wij bestaan 20 jaar en dat gaan we vieren. We hebben een superpakket samengesteld: het WoooooW-programma!

Speciaal in het kader van ons jubileum (20 jarig bestaan!!) hebben we een superpakket samengesteld met de allerleukste dingen, tegen de allerbeste pakketprijs ooit! Normaal doen we dit nooit, maar nu wel: korting op korting! Geniet dus mee van onze verjaardag en boek deze voordelige topdeal: €32,50 korting!

Lees meer
Bekijk ook de andere labels van Holland Evenementen Groep:
VEILIG BOEKEN EN BETALEN
615

Helaas is er op dit moment geen medewerker beschikbaar. Laat je vraag achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.